Skype-hiba kijavítása

Eléggé kétségbe estem, amikor tegnapelőtt a Skype bomondta az unalmasat. Próbáltam újraindítani, nem sikerült: még a jelszó beírása előtt hibaüzenet jött – és fuccs. Másnap Kolos újratelepítette, de ettől sem változott semmi. Aztán én is, többször egymás után, más-más helyről letöltött installációs fájlokkal próbálkoztam, gép újraindításával és anélkül – de semmi. Mindeközben Kolos és Éva gépén a probléma nem mutatkozott, így valószínűnek tűnt, hogy az én gépemmel van valami gond.

Ma aztán Kolos a barátaitól megtudta, másoknál is hasonló összeomlások voltak, de a fennakadást meg lehet oldani valamilyen rejtett fájl kitörlésével. Mire elmondták volna neki, mit és hogyan, én már az interneten meg is találtam, mi a teendő – s a törlés után be is indult a program. Hátha hasznát veszi más is, leírom a lépéseket.

 • A rejtett fájlok láthatóvá tétele (sajátgép > mappa beállításai > nézet > rejtett fájlok és mappák alatt az elrejtése helyett a megjelenítse bejelölése, okézás.
 • A törlendő fájl megkeresése: C főkönyvtár > Documents and settings > a felhasználó nevét viselő könyvtár > Application Data > Skype – ebben a mappában kell megkeresni a shared.xml nevű fájlt.
 • A shared.xml fájl törlése.
 • A Skype újraindítása.

Működik, kipróbáltam.

skype hiba, skype probléma 2011, skype leállás

Keresőmarketing tanácsadás Skype-on – SEO-tippek

<< ha szeretné tudni, hogyan készíthető keresőbarát weboldal és az miként kerülhet bizonyos kulcsszavakkal a Google első oldalára, keresse a SEO-szakértőt, kérjen időpontot Skype-tanácsadásra.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

5 hozzászólás a(z) Skype-hiba kijavítása bejegyzéshez

 1. Szekeres Melinda mondta:

  Nekem sajnos még így sem működik…
  Nem küld el semmilyen üzenetet, csak a smiley-kat.
  2. napja tart ez az állapot, remélem csak javítanak valamit, ezért van. Várok

  De köszi a tippet! :)

 2. Sándor mondta:

  Kedves Melinda nálam ugyanez a probléma van semmilyen üzenetet nem tudod továbbítani csak smile-kat. Ha valaki tudna bármilyen választ adni azt meg köszönném.

 3. Sarosi Beata mondta:

  szeretnem ha menne a skypem,nagyon hianyzik

 4. Eva Toth mondta:

  hogy inditom ujra a skypet, fatal errort ir ki

 5. Eva Toth mondta:

  hogy inditom ujra a skypet, fatal errort ir ki

Vélemény, hozzászólás?