A tájékozott BDK

Mihez ért Balla D. Károly?

– részlet Markovits Teodóra Miért nem szeretjük BDK-t c. esszéjéből – 

amazonas balpartiElkezdesz beszélgetni BDK-val például az Amazonas bal parti mellékfolyóiról. Felveted a témát, mondasz néhány konkrétumot, vázolod a problémákat, majd várod a reagálást. BDK-nak viszont halvány fogalma sincs a dologról, de persze ahhoz gyáva, hogy ezt bevallja. Mit tesz ilyenkor? Először mond néhány olyan mondatot, amelyek voltaképp a te felvetésed variációi. Mivel nagy a szókincse és színesen fogalmaz, neked akár az is lehet a benyomásod, hogy érdemben hozzászólt a témához, holott csak megirodalmizálta azt, amit te szárazon feldobtál. Bólogatsz, újra mondasz valamit, ő pedig azon ügyeskedik, hogy mielőbb eljussatok az alapfogalmakhoz, a vízhez, a gravitációhoz, az anyag körforgásához, az energiaátalakuláshoz.

Naná, hogy a víz képletét ismeri, tudja, hogy a négy őselem egyike és tisztában van azzal, milyen szerepet játszik a földi élet kialakulásában és fennmaradásában. Van sejtése a gravitációs elméletről, kis erőfeszítéssel össze tudja foglalni, hogy a Nap energiája és a Föld vonzása milyen szerepet játszik az anyag körforgásában. Jelesül: ebben hogyan vesznek részt a vizet szállító folyók. Miután ezt gördülékenyen előadta, te csodálkozol: nahát, nem is gondoltad volna, hogy BDK ennyire tájékozott az Amazonas bal parti mellékfolyóit illetően.


Hosszabb részlet:  Mihez ért BDK?


Amihez talán valóban ért

Honlap SEO tartalommarketing stratégiával

seo cikk - linképítésMivel az organikus Google-találatok maximalizálása a keresőoptimalizálás és a webszövegekkel operáló alapcélja, érdemes az időigényes munkát jól végezni. Ehhez alapos szakmai jártasság és személyesen megszerzett gyakorlati tapasztalat szükséges a SEO-szakember részéről. Ezek között az első helyen szerepel a minőségi honlaptartalom létrehozásának kreatív készsége. Szükséges egy adott kulcsszófelhőre nézve releváns tartalom kialakításának a képessége. Előtérbe kerül a sokoldalúság, a keresőszempontok figyelembe vétele és más kulcsszavas komponensek. Az effektív backlink profilépítésben az egyéni módszerek hozzák az elvárt eredményt. A weblap optimalizálás mikéntje mindent eldönt.

Blog-szolgáltatás, web: a PR-cikkek megjelentetéssel megvalósított linképítő marketingmunka, ha igényes, produkálhat prémium értékű hivatkozásokat, de ehhez SEO eszközökre van szükség, kevés a cikket kitenni. A építkezési folyamat és annak eredménye ettől lesz emelt szintű és minőségi.

Ehhez ért Balla D. Károj: BDK SEO PR-cikk linképítés

Télikert  gyártás, építés 2023

télikert - terasz - budapestIrodalmi szinten is folyhat a télikert építők oldalának optimalizálása. Például állíthatjuk, hogy az amazonaszi esőerdők és egy budapesti télikert között a következő párhuzamokat lehet vonni:

  • Mindkettő zárt térben található, és magas páratartalom jellemzi. Az amazonaszi esőerdők átlagos páratartalma 77-88%, míg a budapesti télikertekben ez a szám 70-80% között mozog.
  • Mindkettőben gazdag növényvilág található. Az őserdők a világ legfajgazdagabb ökoszisztémái közé tartoznak, több mint 3 millió növényfajjal. A budapesti télikertekben is számos egzotikus növényfaj található, köztük orchideák, pálmák, kaktuszok és egyéb kaktuszfélék.
  • Mindkettő fontos szerepet játszik a környezetvédelemben. Az amazonaszi esőerdők a világ egyik legfontosabb szénmegkötője, és fontos szerepet játszanak a levegő tisztításában. A háztulajdonosok a budapesti télikertek építésével is hozzájárulnak a város levegőjének tisztításához, és fontos szerepet játszanak a biodiverzitás megőrzésében.
Facebook hozzászólások

“A tájékozott BDK” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!