Linképítés, SEO – honlapoptimalizálás

dell akku | műanyag ibc-tartály | infrapanelek | seo szakértő | télikert

linképítés, honlap seo
A kreatív linképítés kulcsszavai – honlapoptimalizálás – website optimization: ibcclo2

A SEO szakértő a Google első helyre aspirál

A honlapok keresőoptimalizálásában 2013 őszén új korszak kezdődött. A weboldalak tartalmának optimalizálása, a linképítés és a kulcsszavas keresési találatok maximalizálása és a tiszta ivóvíz többé nem folyhatott abban a mederben, mint korábban. Mindez azért vált szükségessé, mert az internetes keresésekben lassan egyeduralkodóvá vált Google egyfelől megszigorította elvárásait, másrészt szemléletet is váltott – e kettőt együtt érvényesítve gyakorlatilag felülírta a keresőoptimalizálás (a SEO) korábbi gyakorlatát.

2017-től már szemantikus seo projektek zajlott részemről. Ezek a fagalmi háló kontextusaira épültek.

Tematikailag 2020-ban a pánikbetegség és a kognitív viselkedésterápia, jegyében született weboldalt optimalizáltam, majd 2021-2022-ben a laptop akkumulátor, a vízszűrő berendezések, valamint az infrapanel- és télikert-fűtés került a fókuszba.

De kezdjük az elején, hiszen akadhatnak, akik nem is tudják, mi az a SEO. Nos, a három betű az angol Search Engine Optimization rövidítése, fordításaként a magyar szakmai szóhasználatban a keresőoptimalizálás kifejezés honosodott meg, ami voltaképp jelentéstömörítés, lévén nem a keresőt optimalizáljuk, hanem egyfelől a honlapot, másfelől meg a webes környezetet.

Ennek megfelelően a SEO az a komplex tevékenység, amelynek során

  • egyfelől azt igyekszünk elérni, hogy egy kiválasztott honlapot előre megadott kulcsszókra nézve a keresők értékesnek, releváns tartalmúnak ítéljenek: ez a honlapoptimalizálás (e kifejezést olykor magára a SEÓra értik),
  • másfelől külső webhelyekről olyan módon hivatkozunk a kiválasztott honlapra (olyan módunk építünk linkeket idegen weblapokra), hogy a keresők figyelmét kvázi „felhívjuk” annak főbb témájára, tartalmának jellegzetes kulcsszavaira.

Mindez annak érdekében történik, hogy az adott weboldal bizonyos keresőkifejezésekre nézve minél jobb pozícióba kerüljön a Google találati rangsorában. Ezzel több olvasót, látogatót, ügyfelet, partnert, megrendelőt, vásárlót hozzon a honlapot (pl. webáruházat) üzemeltető személy vagy vállalkozás számára. Jól belátható a keresőoptimalizálás üzleti jelentősége, ha tudjuk, hogy az interneten szolgáltatást, terméket, információt keresők 76 százaléka az első 10 találatból választ.

Weboldal optimalizálási technikák

A honlapoknak a találati listán való helyezés-javítására a szakemberek  számos technikát ismernek, az évek során felgyülemlett tapasztalat során kikristályosodott, a Google algoritmusa mely szempontok alapján végzi a besorolást. Ezzel élni és részben visszaélni is lehetett. Ügyes és kitartó SEO-munkával olyan weboldalak is olyatvezető pozícióba kerülhettek, amit tartalmuk nem feltétlenül indokolt. Az érdemtelenül élpozícióba került szájtokat a Goo időről időre igyekezett kiszűrni, ennek érdekében afféle javítóprogramokat futtatott. Ezek Google Panda és Pingvin algoritmusként váltak ismertté. Az algoritmus-frissítések lefuttatása általában átrendezte a találati listákat, de soha nem teremtett tiszta képet, továbbá pedig a webtechnikák is mindig hozzá tudtak igazodni a szigorításokhoz. Mígnem a nagy kereső 2013-ban radikális lépésre szánta magát, lecserélte teljes keresőmotorját és lényegében hadat üzent a kulcsszavas keresőoptimalizálásnak. Az új motor (keresőszoftver) alatt lefuttatott Pingvin-frissítés – ez volt a hirhedt 2.1-es verzió – immár kíméletlen tisztogatást végzett. Erről bővebben – keress rá: Weboldal optimalizálás a Pingvin algoritmus után.

Saját gyakorlatomban én mindig is kerültem a Nagy Nyomkereső által nemkívánatosnak számító honlap-optimalizálási eljárásokat. Nem afféle jógyerek-allűr miatt, hanem azért, mert a bevált eljárások rutinszerű gyakorlása, a mechanikus ismételgetés, az ipari linképítés monotóniája nem volt kedvemre. Ezért kezdettől fogva valamiféle kreatív SEOt folytattam, ezen belül szinte hogy „irodalmi módszerekkel” végeztem a backlink-építést.

Ezért munkám szinte mindig sikeres volt, az általam optimalizált weblapok soha nem kaptak Google-büntetést. Ám eközben kétségtelenül magam is koncentráltan és céltudatosan kulcsszó-orientált weboptimalizációt végeztem. Amikor a kifejezetten a kulcsszavakra irányuló célzatos optimizálás vált tiltottá, az én honlapjaim jó részének is romlott a pozíciója. Új szakértői módszer kidolgozása vált szükségessé. Ezzel se késlekedtem.

Szemantikus összefüggésekre alapozott helyezésjavító projektjeim:

Laptop kijelző és akku budapesti szervizből

laptop szerviz - dell akkumulátor
Dell akku – laptop szerviz Bp

Az Asus notebook egyik nagy hátránya, hogy nem igazán bővíthető, az elromlott hardver komponenseket pedig nagyon nehéz cserélni. Persze optimális esetben mi azért ne ijedjünk meg, még akkor sem, ha az adott mobil komputer valójában egy ultrabook vagy zenbook, a hibás komponens pedig maga az LCD kijelző vagy a lítiumionos akkutelep.

A legtöbb esetben a webáruházat és javítóműhelyt látogató fogyasztó azért voksol a fényes Dell kijelző mellett, mert annak szebb, élesebb a képe. Kezdetekben csak matt kijelzővel ellátott notebookok voltak kaphatóak Budapesten, melyek rossz betekintési szögekkel, illetve fakó képpel rendelkeztek. Mára azonban a fehérvári úti szervizben tagadhatatlan, hogy a Lenovo noteszgépek legfontosabb eleme a full optimalizált HD kijelző. Melyik gyártó cég merné meglépni, hogy legújabb termékét billentyűzet vagy kijelző nélkül hozza forgalomba? Az akku megléte pedig csak töltővel teljes.

Márkafüggetlen laptopszervíz Budapest. Kiemelt szolgáltatások: laptop billentyűzet tisztítás, videokártya javítás, operatív memória bővítés, transzformer tablet számítógépek budapesti szervizből azonnal.  Akkumulátorcsere. PC javítása. Lítiumos 6 cellás Dell akkuhoz töltőadapterek a garancián túli laptop szervizben. Aktuális alkatrész vásárlás: Gyári és utángyártott Dell laptop akkumulátor azonnal megvásárolható és magyar Asus billentyűzet csere megvárható. Plusz műszerészi vizsga Budapesten – p2 képzés.

Javítóműhelyek infrapanel-fűtése

elektromos infrapanel fűtés
Műhelyfűtés elektromos infrapanellel

Szervizekről, műhelyekről elmondható, hogy belmagasságuk légterük nagy. Akik ott dolgoznak, azok viszont általában kisebb területen végzik a javítómunkát. Infrasugárzókkal megoldható, hogy zónafűtéssel csak a szükséges területeket fűtsük.

Infrapanelek használata során nincs szüksége a levegő mint közvetítő közeg felmelegítésére. A műhelyekben gyakoriak a gyúlékony anyagok, de az infrapanel nem tűzveszélyes és még érintés során sem okoz égési sérülést. Az energiatakarékos elektromos infrapanelek bármiféle éghető felületre felszerelhetők. De webáruházban kaphatóak mobil kivitelben is, ezek  bárhol könnyedén felállíthatók, áthelyezhetők. Infratermékek segítségével kivitelezhető, hogy csak azon területeket fűtsük, amelyeket valóban használnak a szervizi dolgozók.

Télikert fűtés olcsó lehetőségei

télikert fűtés napelem
Beépített terasz olcsó fűtése napelemmel

Legolcsóbb megoldás, ha a télikertet a napenergia fűti fel. Tavasztól őszig erre jó az esély egy déli, délnyugati tájolású üvegháznál. Téli borús napokon azonban a befogható napsugárzásból igen gyér, így hő sem keletkezik elegendő. Praktikus, de nem olcsó megoldás, ha házunk fűtőcsöveit kivezetjük a növényházba. A beruházás is nagy és a magas hőveszteség miatt a gázszámla is tetemes lehet.

Elektromos fűtéssel kedvezőbb az energiafelhasználás, a talajba helyezett fűtőfóliák vagy a mennyezett alá szerelt hősugárzók biztosíthatják növényeink számára a kedvező klímát. Még gazdaságosabb, a rezsiszámlát  tekintve igen olcsó a télikert fűtése, ha néhány tetőablakot átlátszó napelemre cserélünk és az általuk nappal termelt elektromos áramot akkumulátorban tároljuk. Amint besötétedik, alacsony fogyasztású infrapanelekkel melengethetjük dísznövényeinket.

Pánikbetegség öngyógyítása

Pszichoterápia otthon. Rövidesen: oktatóvideók a pánikroham leküzdéséhez – kognitív viselkedésterápia online: távoktató program a CBT módszerével. A kognitív pszichológia álláspontja szerint a pánikbetegség tanult viselkedészavar, terápiás gyakorlatokkal házilag is eredményesen kezelhető, tünetei gyógyszer nélkül is megszüntethetők.

Agoraphobia honlap – Pánikbetegség kezelése

A pánikroham nem olyan szintű félelem, mint például a vizsgadrukk. Jóval erősebb annál, és általában konkrétan meg nem határozható okú szorongás váltja ki. Nem lehet annyival elintézni, hogy mindenki szokott néha szorongani vagy izgulni – esetleg hisztériázni is. A pánikzavar kialakulásának pszichés okai vannak. Prince2 vizsga előtt a projektmenedzserek gyakran esnek pánikba.

Folyadéktároló IBC műanyag tartály

IBC műanyag folyadéktároló tartályAz acélkeretben elhelyezett konténer biztonságos, rotációs öntéssel készült tárolóeszköz. Vásároljon on-line az iparitartaly  oldalról: Folyadéktároló műanyag IBC tartály Hydroflow minőségben ingyenes kiszállítással. Az IBC konténer kiváló folyadéktároló eszköz, ugyanitt esővízgyűjtő tartály magas minőségű polietilénből, biztonsági kármentő tálcák, 1000 literes térfogatú, kitűnő állapotú használt műanyag IBC folyadéktároló tartályok rendelhetők. eladók. Négyszögletes kádak, kannák, óriás folyadék tároló konténer locsolóvíznek. Új élelmiszer-ipari ballon, használt kármentő rács és raklap.

2019: szemantikus seo: klór-dioxid

Linképítés – Honlapoptimalizálás

A cikk folytatása. A 2013-as év utolsó hónapjaiban nagyjából ezzel foglalkoztam, 2014-ben pedig új eljárásaim már túl is léptek a kísérleti stádiumon, erről több helyen beszámoltam. Az Arvisura névre keresztelt új projekt alkalmassá vált arra, hogy weboldalakat keresőoptimalizálva a koncentrált kulcsszavas eljárások mellőzésével juttassak élpozíciókba – egyszersmind a Google-büntetések nyomasztó árnyékát is elkerülve.

Az Arvisura SEO-projektum néhány oldala

Linképítő Arvisura Sofőrszolgálat

  • Budapest Balládium – Sőfőr-Arvisura
  • Autó vezetés – éjszakai sofőr szolgálat Bp

Jogi védelem Ukrajnában

  • Linképítés – SEO Kárpátalja: Jogi védelem Ukrajnában

A keresőoptimalizálás új módszerét az tette szükségessé, hogy a Google új szempontokat érvényesít. Így jött létre az Arvisura-SEO Linképítés és weboptimalizálás, amelynek kulcsszavai többek között: komplex, kreatív honlap optimalizálás, google seo, diszperzív télikert és linképítés, arvisura honlapok, link építés, kereszőbarát weboldal optimalizálás, PR és marketing, hatékony keresőoptimalizálás, weboldal, weblap, net, web, kereső optimalizálás

Ideiglenes linkek:

Pr-cikk. Infrafűtés – infrasugárzó panelek

Klór-dioxid: ivóvíz fertőtlenítés

– kereső marketing honlapszövegírás és vízkezelés.

laptop alkatrész szerviz – magyar xyz generációk

A Seo új módszere Google szempontok szerint az első helyre kerüléshez.  Az weblap optimalizálás kulcsszavai: Műanyag folyadéktároló tartályokban ivóvízkezelés – fertőtlenítés klór-dioxid biocid szerrel. Laptop szerviz: Asus töltő és Dell laptop akkumulátor. Gyártás: Télikert építés és műanyaggyártás, terasz beépítés Budapest

Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!