UngParty Archívum + PR és marketing weboldalak

Ez a portál korábban az UngParty Virtuálé föbb oldalait listázta. A nevezett webrendszer főként irodalmi egységeket, blogokat, online akciók tematikus oldalait egyesítette. Balla D. Károly főszerkesztő itt biztosított megjelenési lehetőséget számos külső szerző számára a netPánsíp digitális folyóiratban és az UngPaty NetCafé webmagazin felületén. A 2005-ben lezárt rendszer fontosabb alegységei jelenleg még elérhetők és megnyithatók innen indulva: AZ UNGPARTY ARHÍVUM FŐBB OLDALAI. A hajdani főszerkesztő 2006-tól főleg tartalmi alapú honlap-optimalizálással és kreatív linképítéssel foglalkozik. Munkáját ez a weboldal is segíti.

SEO programok: Télikert - Infrafűtés - Akkumulátorok

mobil télikert | laptop akku | infrapanel | kútvíz tisztítás |

Mobil télikert teraszra építve

terasz mobil télikert építésEgy kültéri terasz egyetlen délelőtt alatt beépíthető télikertnek. Feltéve, ha előregyártott, könnyűfém szerkezetre épített üvegbetétes műanyagkeretekből szereljük össze. Az ilyen létesítmény lehet kupolás vagy pavilonszerű, használhatjuk növények elhelyezésére vagy napfényszobának. Kérjen a budapesti gyártó cégtől árajánlatot, ha mobil télikertet építene teraszára a fővárosban vagy környékén. Ezzel ingatlana értékét is növeli.

Sötétsugárzó infra fűtőpanelek

Kültéri teraszfűtésre is alkalmas infrakészülékek nagy választékban online áruházból rendelhetők. A melegítő berendezések technológiájuknak és hatékonyságuknak köszönhetően optimálisan energiatakarékosak, mivel zónafűtést valósítanak meg. Hőveszteségük elenyésző, mert hatásuk a sugárnyalábba eső céltárgyakra összpontosul. Költséget takaríthat meg, ha infra sötétsugárzó fűtőpaneleket telepít lakásába a méregdrága gázfűtés kiváltására.

Dell laptop akkumulátorok

Notebook alkatrészeket illetően a legnagyobb magyarországi raktárkészlettel a Signal Computer Kft. rendelkezik. Ezek részben a budapesti Laptophardware szerviz szaküzleteiben, részben a cég webáruházában vásárolhatók meg. Heti akciók, nyereményjátékok.

Kiemelt garanciakedvezmények HP akkumulátorra és az Lenovo laptoptöltőkre. Más gyártók notebook típusishoz és modelljeihez is kapható szinte minden alkatrész és tartozék. Ellenőrizze:


 

Kútvíz tisztítás, házi vízszűrők

kútvíz tisztítás - szűrőberendezésKerti kutak vizében mindik sok a látható és láthatatlan szennyeződés. Rozsdán, homokon, szemcséken kívül kórokozó baktériumok, gombák, vírusok is előfordulhatnak benne.

Ezek centrifugális házi turbinákkal és fordított ozmózis elvén működő háztartási vízszűrők segítségével eltávolíthatók. Ez szükséges, mivel a magánkutak nem részesülnek ugyanolyan védelemben, mint a központi vízművek által biztosított csapvíz.

Óvjuk forrásainkat, a Föld élővilágát, édesvízkészletét környezettudatos életmóddal.

 


AZ UNGPARTY ARHÍVUM FŐBB OLDALAI

  • UngParty 2001 < a legkorábbi mentés < webmagazin főoldala és anyagai

Néhány külső link nem működik, de a saját anyagok mindegyike olvasható

A szerzők nevére kattintva legtöbbször a régi rendszer oldalai nyílnak meg, az adott szerző műveinek listája A JOBB HASÁBON jelenik meg, ott kell a műcímre kattintani az olvasáshoz!

Az UngParty Archívum főoldala 2022-től keresőmarketing célokat szolgál. Témák: Laptop akku, infra fűtés, mobil télikert építés, kútvíz szűrés, honlap SEO Bp. | Az UngParty Virtuálé Archívuma Balla D. Károly régi oldalait gyűjtötte egybe, úgymint: NetCafé webmagazin, net Pánsíp, Törzsasztal, BDK Manzárd.

Mielőtt linképítő weboldallá vált, korábban így nézett ki ez a lap: UNGPARTY ARCHÍVUM + honlap SEO

Honlap optimalizálás - Google Seo. Télikert és terasz építés. Elektromos fűtés infrapanel sötétsugárzókkal. Laptop alkatrész szerviz Budapest. Vízszűrők kerti kúthoz. << Online tartalom marketing weboldal.