BDK BLOG – Balla D. Károj webnaplója

Ha üzenne nekem, ha kérdése van, ide kattintson: Üzenet BDK-nak

bdk blogEz a blog 2011-től 2019-ig fő közlőhejemül szolgált. Kezdetben szinte naponta írtam, közzétettem valamit – naplót, jegyzetet, cikket, kommentárt – később erősen megritkultak bejegyzéseim. Ennek oka nemcsak kedvem apadása, hanem számos egyéb blog indítása, > ez például csak szépirodalmi közlemények színteréül szolgál.

A jelen felület 2020-tól már főleg csak 800-nál több bejegyzést tartalmazó archívumként működik. Az egyes jegyzetek fordított időrendben > innen indulva olvashatók, illetve kikereshetők az oldalsávban listázott éves archívumból. Sok száz Google-kereséssel is megtalálható, feltéve, ha tudjuk a releváns kulcsszavakat.

2018 végén új blogot nyitottam, frisseim itt érhetők el:

Balla D. Károj elipszilon nélkül

Internetes jelenlétem főbb pontjaira többek között erről a weboldalról, innen lehet átlépni:

BDK HONLAPOK – UNGPARTY VIRTUÁLÉ

< az adott webhejről, az oldal tetején lévő linkekre kattintva megnyitható Facebook-, Twitter és LinkeIn oldalam, Wikipédia-szócikkem, könyvjegyzékem és életrajzom, a lapon alább görgetve pedig  száznál több egységet képező blogjaim és kisebb-nagyobb webrendszereim közül a fontosabbnak gondoltak listája és rövid jellemzése szerepel.

Az 1999. óta épülő online rendszer egyik csúcspontja az úgynevezett

UngParty Blogfő az ungparty.net domain alatt

– innen is számos elágazás nyílik és innen is elérhetők egy-egy kattintással fontosabb adataim, fojamatosan frissülő életrajzom, elhanyagolt publikációs listám, email- és postai címem, vezetékes és mobilos telefonszámom, , és itt közlöm újra régi naplóimat 20 év távlatából a 20 éve írtam rovatban.

Többet is megtudhat rólam, múltamról, ha elolvassa, miért lettem piréz, vagy utánajár, hogy miért követtem el virtuális öngyilkosságot és hogyan lettem posztumusz író, netán megnézi a velem készült 2007-es portréfilmet: Egy manzárd-őr feljegyzései.

Az utóbbi évek leghosszabb, legőszintébb, legvallomásosabb interjúját a Litera.hu portálnak adtam, a terjedelmes szöveg itt olvasható:

Interjú Balla D. Károjjal – Litera 2019

– ennek szeméjes vonatkozású érdekessége, hogy a válaszokkal már 97 %-ban készen voltam (csak egy újraolvasás-újrajavítás híja volt), amikor kórházba kerültem. Két sújos műtét után egy hónap múlva szabadulva tudtam átnézni, véglegesre csiszolni a szövegemet. Kísértést éreztem, hogy az utolsó kérdésre már korábban leír egyszavas válaszomat kibővítsem-e. Végül változatlanul hagytam.

Fogok-e még írni ebbe a blogba?

balla d károlyAktuális jegyzetet aligha. Ha úgy jön, összefoglalót, visszatekintést: esetleg. Emellett, ahogy eddig is, ennek a blognak az erejét továbbra is felhasználom ahhoz az ügyködésemhez, amejet, ha nem is túl nagy intenzitással, a kreatív honlap optimalizálás területén végzek. Mint tudható, ez a munka a kulcsszavas Google-hejezések javítását célozza. Ennek is köszönhető, hogy Nyájas Olvasómnak nem kell tovább tépelődnie: vajon miért nem használ el-ipszilont Balla D. Károj? – elég, ha begépeli a Google keresőbe: elipszilon – az én magyarázatomat tartalmazó weboldal szerepel az első hejen.

Frissítés

ELHALLGATTAM

2022 májusában (bő két hónappal az orosz-ukrán háború kitörése és alig több, mint egy hónappal a magyarországi választások után ) beszüntettem aktuális szeméjes megnyilvánulásaimat minden nyilvános térben, felületen. Ez ideiglenes döntés, de lehetséges, hogy így maradok. Megfogalmazódó véleményeimmel, gondolataimmal visszahúzódtam a magánszférámba. Keresőmarketinges tevékenységemmel azonban nem hagytam fel, ám ebből szigorúan kivontam minden privát vonatkozást


Webnapló. Elérhetőség. Honlap keresőoptimalizálás és SEO PR-cikk megjelentetés. Irodalom / Naplójegyzetek

Facebook hozzászólások