Publikáld magad!

Frissítés (2015): a linkek már nem működnek (leszedtem őket), ha jól értem, az egész HP rendszer fizetős lett (és döglődik…). A posztot alább kiegészítettem a Public relations cikkek témájával

Felhívták a figyelmemet egy hasznos internetes publikációs lehetőségre – ki is próbáltam. Az adott oldalon bárki regisztrálhatja magát, s bejelentkezés után .pdf formátumban feltöltheti műveit, akár teljes könyveket, és dönthet, hogy ezt fizetős vagy ingyenes terjesztésre kínálja-e fel. Előbbi lehetőség részleteiben nem merültem el, azonnal az ingyenest választottam, és próbaképp fel is töltöttem Magyarul beszélő magyarok című (Esszék, publicisztikák, írójegyzetek, 2000–2006) kötetem (EÖKIK, 2008) anyagát, nyitó oldala így fest a rendszerben:

pr-cikk írás és ebook publikálás
Online publikálás – e-könyv kiadás, megjelentetés + PR-cikk elhelyezés

Az oldal linkje: Balla D. Károly: Magyarul beszélő magyarok. A rendszer olvasást és letöltést egyaránt kínál, az olvasást egy alkalmas lapozóprogram segíti, amely az Elolvasom gombra indul. Tipp: az alapból beállított méretben a szöveg rosszul olvasható, javaslom a Menü megjelenítése után vagy a nagyítás, vagy a teljes képernyőben történő megjelenítést opcióját választani, ez esetben a betűk felbontása megfelelőbb. Egyszersmind az is nyilvánvaló, hogy a kifejezetten ebben a rendszerben megjelenítendő műveket a nyomtatott könyvétől eltérő módon célszerű tördelni. Ha lesz re időn-kedvem, kikísérletezem.  Addig is jó olvasást.


e-könyv, e-book, elektromos könyv, publikálás az interneten, .pdf formátum, Herald people, Publish yourself, internetes publikáció, ingyenes publikálás, könyvek az interneten, online könyvek, letöltés, könyvek letöltése, könyvek feltöltése, publikáld magad

PR-cikkek írása, elhelyezése

A public relations típusú szövegek online megjelentetése a beléjük ágyazott szöveges hivatkozásokkal (linkekkel) a keresőmarketing egyik leghatékonyabb linképítő módszerét képezi. A megfelelő szövegkörnyezetbe helyezett és értékes weboldalon publikált PR-cikk megfelelő relevanciát kölcsönöz a kulcsszavas linkeknek, így hatásukra a hivatkozott honlap Google-pozíció javulnak.

Linkelhelyezésés optimalizált honlapon

prcikk iras és honlapon elhelyezés
Public relations. Cikkírás

Public relations – kreatív szövegírás. Ez a blogposzt eredetileg az e-könyv publikálás lehetőségéről szólt, de az ingyenes szolgáltatás megszűnt, így kiegészítettem a PR-cikk írás és elhelyezés témájával, a keywords meta-tagbe többek között ezek a kulcsszavak is bekerültek: piár cikkírás és public relations anyag publikálás, cikkelhelyezés, piár tevékenység, kreatív cikkírás, megjelenés, ebook kiadása, e-könyv publikáció, online megjelenés, pdf könyveket publikálj.

Exkluzív ajánlat: Kreatív szövegírás és piár publikációk elhelyezése értékes weboldalakon

Tartalommarketing:

Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!