Merre húz a KISZó?

Egyik friss bejegyzésemben (Ráfázhat a Fidesz)  bizonyos politikai feltételezéseket latolgatva hivatkoztam a Kárpáti Igaz Szó online oldalán folyó szavazásra, megjegyezve, hogy „A minta persze nem reprezentatív, ám az mégis jelzésértékű, hogy egy nagyjából baloldalinak (!) tartott lap online felületén a listát a Jobbik vezeti.” A magát Kárpáti Igaz Szónak nevező olvasóm hozzászólásában kifogásolta a nagyjából baloldali minősítést, szerinte ez olyan, mint a többé-kevésbé szűz, s ők különben is mindenevők, azaz – értelmezésemben – semlegesek. No, gondoltam, kérdezzük meg az olvasót, milyennek tartja a KISZót. Itt lehet szavazni: Ön szerint milyen orientációjú a Kárpáti Igaz Szót?

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

4 hozzászólás a(z) Merre húz a KISZó? bejegyzéshez

 1. bemapó mondta:

  Szerintem a lap centrumhoz húzó – de jobb oldalról.

 2. bemapó mondta:

  Ja: a lehetséges válaszok inkorrektek, mi több gúyosak és pontatlanok is (a szocdem és a baloldal ugynaz!). Amúgy is, de BDK családi kötelékei miatt elsősorban.

 3. Virág mondta:

  A KISzó jónéhány éve szerepzavarral küzd: balra húz itthon, de a magyarországi jobboldal bírálatát nem meri vállalni. A cikkek nem mutatnak elvi következetességet, egységes poltikai szemléletet, néha a legvadabb nacionalizmus jegyei is feltűnnek a jegyzetekben. Vagyis a szociáldemokráciát, liberalizmust nem képes hitelesen képviselni a lap, még ha van is ilyen ambíciója.

 4. bdk mondta:

  Ez elég pontos diagnózis, köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?