Interjú – Fúzió Rádió

Frissítés: a Fúzió Rádióban febr. 23-án adásba került órás interjú  anyaga erre a linkre kattintva meghallgatható, a rádió archívumából mentettem ki: Interjú Balla D. Károllyal (készítette Ferenczfi János, IRKA).  Az adást követően a blogomban álltam az érdeklődők rendelkezésére:

(sajnos a jelen és másik blogombéli cikkbe tett linkek már nem működnek, töröltem őket – 2015)

Más: Google első oldalra kerülés

google-kereses

Facebook hozzászólások

“Interjú – Fúzió Rádió” bejegyzéshez 23 hozzászólás

  1. Pedig remek műfaj. Én épp lemaradtam róla: lelkes hallgatóként élvezhettem, de mire írni kezdtem – és valamelyest élvezhető lett, amit leírtam -, a MR nem gyártott többet, pedig sokan hallgatják az ismétléseket.

    Bárka kapcsán: csak az a baj, hogy beszivárog az a fránya világ magas árak, csaló politikusok, miegyebek formájában.

  2. Szia BDK! Végighallgattalak, jó volt az interjú. Gratulálok. Külön köszönet az őszinteségért! Egyetlen megjegyzés, de azt is inkább magamnak, hogy úgy látszik, a magyar közösségek a határon kívül nagyon hasonlítanak egymásra… Kárpátalján és Torontóban is jobb és gyümölcsözőbb „magán-írónak” lenni. Köszöntésként: „A vers legyen velünk!” :)

  3. Károly! Film-említásedre: A Kopaszkutyában villanásnyi (7mp) de párszavas dialógussal egy félhomályos helyszínen csekélységem is látható a főszereplő (SchuszterL) társaságában. („Okoskodó alak” a szereplőlistán)
    :DDD

Szólj hozzá!