Kit látunk a Facebookon?

Ismerőseink a közösségi portálon

A nyest.hu hívta fel a figyelmet arra, hogy a Facebookon újabban nem láthatjuk minden ismerősünk (és kedvenc oldalunk) megosztásait, bejegyzéseit, csupán azokéit, akikkel aktív kapcsolatban állunk (kölcsönös kommentek, adatlap-megnézések). Ha újra azt akarjuk, hogy nyitó oldalunkon minden ismerősünk tevékenységét láthassuk, módosítanunk kell a Facebook-alapbeállatásainkat.  Ekképpen:  1) katt a Kezdőlap linkre (jobbra fent); 2) görgess az oldal legaljára, ott jobbra kisbetűs link, Beállítások szerkesztése, katt rá; 3) a megnyíló ablakban válaszd ki a „Minden ismerős és oldal”-t, majd Mentés. (Lásd alább a képet!)

Ettől kezdve újra megjelenik mindegyik ismerősöd és kedvenc oldalad értesítése. Viszont (ez fontos!): te ugyan mindenkit láthatsz, de téged továbbra is csak azok, akikkel aktív kapcsolatban állsz. Ahhoz, hogy téged is mindenki lásson, ismerőseidnek is el kell végezniük a beállítás módosítását. Legokosabb, ha erre felhívod a figyelmüket (például ennek a posztnak a megosztásával). Remélhetőleg meglátják…

új laptop beállítása
Beállítások a notebook kijelzőn

Alapbeállítások használt vagy új laptopon

Egy frissen vásárolt új laptop üzembe helyezése, beállítása kis szakértelmet igényel. Ajánlott a használat megkezdését és a beállítást szakemberre bízni, hogy megelőzzük a hibát és optimalizáljuk az operációs rendszert. Egyszersmind az FB-finomhangolás is elvégezhető.

Gépedet szervizben beállíttatni azért is jó, mert a szakemberek azonnal észreveszik a kijelző, memória vagy egyéb alkatrészek hibáit, melyek a gyártás során keletkezhettek. Érvényesítsd a jótállást!

Google kereséshez további érdekes témák notebook tulajdonosok számára: új notebook beüzemelés, számítástechnikai szolgáltatás. Dell és Lenovo mobil számítógép vásárlása. W10 operációs rendszer installálása. Bolti vásárlás utáni szervizi beállítás, hardverek. Első akku töltés. Új Asus laptop beüzemelése töltővel, notebook akkumulátor üzembe helyezése. Szakmai szolgáltatás Budapesten. Webáruházból használt mobil számítógép vásárlása.

Publik relations cikkek megjelentetése. Honlap ajánló weboldal. PR-cikk elhelyezés havidíjas keresőoptimalizálás SEO szakértő segítségével. Honlapok Google optimalizálása. Keresőmarketing tanácsadás budapesti cégrk weboldal tulajdonosainak.

Facebook hozzászólások

“Kit látunk a Facebookon?” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!