Könyveim potom áron

könyv onlineA Pro Pannonia Kiadó új helyre költözik, ahol nem tudja megoldani nagy könyvkészlete tárolását, így jelentős kedvezményt (50-80 %) hirdetett több mint 200 könyvére – köztük az én legfontosabb, legszebb könyveimre is. A kiadványok online rendelhetők meg közvetlenül a kiadótól. »»további részletek

Hangoskönyv online. Letöltés, hallgatás

Az ajánlott weboldaltémája: Legjobb hangoskönyvek letöltés és online hallgatása. E-book. Az ingyen letölthető hangoskönyvek napról-napra bővülő választéka. A bárhol hallgatható irodalmi művek száma rohamosan gyarapszik, mint ahogy a lejátszásukhoz szükséges fejlett technológiák,  e-book readerek is, hangoskönyvek ingyen az internetről. Magyar irodalom, világirodalom, regény.

Wells: A láthatatlan ember. Hangoskönyv ingyen

láthatatlan ember - wellsHangos-könyv letöltés. A láthatatlan ember a fantasztikus irodalom klasszikusa. A láthatatlanság Wells regényében a halál attribútuma: a vizuálisan nem érzékelhető Griffin kvázi halott, ezért nem számít bűnnek a meggyilkolása: fizikai halálával, testi valójának újbóli megjelenésével azonban visszanyeri emberi rangját.

Orwell: 1984. Film, e-könyv és hangoskönyv

Ezerkilencszáznyolcvannégy. Regény – a szatirikus negatív utópia újra aktuális lett! A 21. század sem mentes a diktatúráktól. Van, ahol működik, van, ahol épül. Szamizdatokra is szükség lett újra. A Nagy Testvér mindet lát.

Villon-Faludy. Balladák. Hangos könyv ingyen 

Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!