Lambéria, manzárd, télikert

lambéria - télikert hőszigeteléseTegnap a Google blogszolgáltatója által kínált háttérképek között váratlanul megtaláltam manzárdunk lambériáját. Esküszöm, a mienk is pontosan így néz ki, épp így repedezettek a pont ilyen méretű görcsös fenyődeszkák, ugyanilyen egyenetlen a pácolás, a sok beázástól épp ilyenek az elszíneződések, redvesedések, ugyanígy látszik a lecsorgó víz nyoma, az elégtelen előzetes szárítás miatt épp ekkorára nyíltak a hézagok, a szélek is pont így szálkásodnak és ugyanennyire látszanak a durva gyalulás keresztcsíkjai. Alig is bírom elhinni, hogy a Google nem minálunk készítette a téli hőszigetelés mintaképéről ezt a fotót.

2023: télikert építés

Frissítés. Ahogy sok egyéb régi blogbejegyzésemet, így ezt is felhasználom aktuális SEO-projektemhez. Mivel a téma kulcsszavai a szemantikus hálón érintkeznek a télikert építés fogalomkörével (amire most ráerősítek a frissítéssel), ezért az itt szereplő hivatkozások releváns linkek. Ekként vélhetőleg hozzájárulnak a céloldal helyezéseinek javításához.

Ami már csak azért is kívánatos lenne, mert az üvegteraszok, növényszobák létesítése környezetvédelmi szempontból is fontos.

terasz télikert energia
A terasz beépítéssel létesített télikertek energiahatékonyak. Fenntarthatóság

Műanyag télikertek hőszigetelése

Termoplaszt eljárással előregyártott elemeinek fizikai tulajdonságai okán a teraszra épített üvegház jó hőszigetelő, nem engedi a lakásba a téli hideget. A polipropilén keretbe foglalt üvegtáblák képezik az ablakokat, tolóajtókat, falrészeket, tetőzetet. Kétrétegű vákuum-panelekről van szó, ezek kiváló hőszeparátorok. Az energiafelhasználás optimalizálásával kapcsolatban a legkézenfekvőbb megoldás ennek és az üvegház-effektusnak a kihasználása.

De vissza az eredeti bejegyzéshez:

Persze a hátteret azonnal alkalmaztam is egy most kicsinosított régebbi blogomon, amely most internetes akcióm legújabb híreit (vannak!) közli – frissítés: azóta a blog hátterét is, a hivatkozást is megváltoztattam és funkcióit kiterjesztettem tágabb építőipari és műanyaggyártási területekre, továbbá az Arvisurák irányába.

Weblap optimalizálás – Google első helyre kerülés

Bukóablak. Poilikarbonát terasztető

Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!