Elfogyott a Szembesülés?

szembesülés - balla d. - első helyA minap fontos könyveim pécsi kiadójának honlapján az általános szerzői listát böngészve némileg meglepve láttam, hogy 2005-ben kiadott regényem elfogyott. Erről eszembe jutott, hogy a könyvnek saját honlaprendszeremben nincs méltó oldala, írói szájtomon csak egy elkezdett, csonka lap árválkodik, így legalább a régi, meglehetősen elavult rendszeremben szereplő oldalt igyekeztem kicsit felújítani. Így sikerült: Szembesülés. Ezek után két meglepetés is ért.

Az első, hogy tavaly ugyanezen a címen egy másik szerző is publikált regényt. A második: amikor az elfogyást újra ellenőriztem, most már a saját könyveim kiadói listáján, kiderült, hogy a regényem mégsem fogyott el. Visszamentem az összes szerző általános oldalára, s kiderült, elsőre elnéztem a dolgot: a fölöttem szereplő könyvre vonatkozó megjegyzést gondoltam sajátomnak. Így hát, kedves olvasóim, semmi pánik, a Szembesülés a kiadó honlapján a megfelelő űrlap kitöltésével továbbra is megrendelhető. Egyben -endő is. (A kiadói weboldala 2016 októberében elérhetetlenné vált, az oda mutató linkeket töröltem)

(Természetesen a Tejmozi is megvásárolható.)

2005-ben megjelent Szembesülés c. könyvem (első regényem) online megrendelhető a pécsi Pro Pannonia kiadó honlapján. Illetve csak volt, mert a weblap 2016-ban számomra ismeretlen okból elérhetetlenné vált. A regény számára készített weboldal számára viszont a címre keresve megadatott az első hely a Google keresőben.

Más: Pécsi szövegperformanszom

Másabb: A fent belinkelt és kicsinosított weboldal a Szembesülés kulcsszóval ma már első helyen szerepel a keresőtalálatok között.

Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!