1 deci anyaföld

Tisztelt Uram !
Ezennel szeretném felkérni, Ung vármegye földjéből 1 deciliter mennyiséget postai vagy egyéb úton címemre megküldeni szíveskedjék!
A postai díjat a föld adományozója fizeti, mert etikailag és morálisan nem egyeztethető, hogy fizessek a MAGYAR FÖLDÉRT , mely érzelmi indíttatásból kell érkezzen, hiszen NEM ELADÓ!!!
A csatolt űrlapot a hitelesítés okán kérem szépen kitölteni és elküldeni számomra, valamint a fényképet a föld vételezésének azonosítható helyszínéről.
Bízom benne átlátja e cselekedet –  bízom benne –  nemes voltát és saját vármegyéjének képviselőjeként hozzájárul a terv sikerességéhez!

A fenti sorok küldője a magyar királyi kardforgatók rendkapitányaként mutatkozott be és az 1 deci földre azért lenne égető szüksége, hogy abból – terve szerint – városában országalmát formázzon a haza nagyobb dicsőségére. Mint írja, Ha megérkezik a 64-ik vármegye földje is és a minták elfoglalják helyüket az Országalmában egyházi áldásban szeretném részesíttetni az ekkor már „ NEMZETI EREKLYÉT „.

A hibátlan helyesírással nem vádolható rendkapitány legszebb húzása az, hogy az adományozókkal finanszíroztatja a postaköltségeket, ő nem hajlandó fizetni a magyar földért, mert az az övé, én viszont fizessek, mert eszerint nem az enyém. Szép nemzetegyesítő gondolat.

Mivel külön kérte, hogy kérését bizalmasan kezeljem, így a nagy ötlet kitervelőjének a nevét elhallgatom, ám szervezetük nagyszerű honlapját és az azon látható fergeteges videó eltitkolását etikailag és morálisan nem tartom egyeztethetőnek… Íme:  http://www.kardforgatok-szfvar.hu/  Kattintás csak saját felelősségre!

Facebook hozzászólások

“1 deci anyaföld” bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá!