A búzafű gyógyhatása

Búzafű és ivóvízkezelés

búzafű - ivóvíz ClO2
Biovízzel öntözött biofű

A búzafű arra is jó, amire nem! Tévedésben élnek azok, akik szerint a biotermékek csimborasszója a lúgosított tiszta víz, a szója és a titkos férgek foga rágta alma. Ez még a szójásszabadság és pálinkafőzési adókedvezmények közepette sem fogadható el: az almapálinkánál 113 %-kal egészségesebb a búzafűlé és a bodza-filé. Meg a pi-víz. A Wikitória szerint a búzafű nem egyéb, mint a mezőre frissen kihajtott búza, amikor annak még csak vizigót sziklevele van neki. A búzafű sokféle hasznos anyagot tartalmaz: vakmerő életmentő klorofiillibátort, USA-ellenes amy-no-savakat, nemzeti tussványi anyagokat, továbbá keleti imákat zengő műenzimeket és bozontos bozonokat.

A Magyarok Világszövetsége saját kutatásai alapján megállapította, hogy az ötezer éves indiai ayurvédékus kultúra a búzafüvet és a pi-vizet az akkor már világszerte államalapító tevékenységet folytató ókori magyaroktól vette át, ezért a szervezet a Magyarok VIII. Világkongresszusán deklarálta, hogy a búzafű ősi hungarikum. Ezt az is bizonyítja, hogy számos írásos emlék magyar fűnek nevezi a búzafüvet, magyar vízkezelésnek a lúgosítást, így szerepel például a sumérvadó agyagtáblákon, az emberi test öregedését leíró Ó-test-amentumban, továbbá Cosa Nosra Damusnál. Bizonyítást nyert továbbá az is kétséget kizáróan, hogy a hunok rovásírása a búzafű szálak elhelyezésén, vízmérték szerinti kirakásán alapult. A magyar származású neves bengáli filozófus, Cecil M. Jeopardy meg éppenséggel hősköltemény írt az ősi magyar búzafű-pipáról. A sok egyéb szívhatót és a saját termésű nemes óborokat is kedvelő, a vizet szesszel fertőtlenítő bölcselő szerint „A búzafű jobb, mint együtt az ópium és az ópiám”.

Az ayurvédikus búzafű gyógyhatása bámulatos, vetekszik a szenteltvízével. Orbanikus hatóanyagai elfogyasztás után azonnal reakcióba lépnek a szervezetünkben lévő méreganyagokkal (pl. liberalizmus, kozmopolitizmus…), továbbá lekötik a matematikai szabad gyököket. A búzafű első fogyasztása után émelygést válthat ki, de ez csak azt mutatja, hogy a méregtelenítés és a polgári alapokra történő átállás beindult a testünkben. Előfordulhat továbbá erős hasmenés, fokozottabb izzadás, futó eszméletvesztés, spontán vetélés és tüdő-hopp-kidagadás- de nem kell megijedni, ezek mind feltétlen jelei a szervezet unortodox tisztulásának. >>további adalékok: Búzafű és biovíz

Más egyebek ugyanebből a projektből:

Vízkezelés – SEO 2019

Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!