Kárpátaljai oldalam

Most pedig szeretnék egy másik oldalamról bemutatkozni – mondta a szép emlékű Antal Imre – és hátat fordított a közönségnek, így mutatva a másik oldalát. Nos, nekem hátat éppenséggel nem kell fordítanom semminek, és nem annyira új oldalamról bemutatkozni akarok, mint inkább egy felújított oldalamat megmutatni szeretném: neve és címe ez: Kárpátalja. Merthogy azért minden ellenkező híresztelés és piréz mivoltom dacára mégiscsak lappang bennem némi lokálpatriotizmus. Még ha olykor ezt jól is titkolom, és nem egyszer úgy tűnhet, mintha tényleg hátat fordítottam volna ennek az áldott-átkozott provinciának. Pedig dehogy. Épp csak másként kötődöm hozzá. Ezzel a felújított honlappal mindenesetre több célom is van, és szeretném, ha kedvelt, látogatott oldallá válna.

 

Hogy azért a szülőföld iránti térdre borulás áhítatával senki ne vádolhasson, elhelyeztem a lapon a kárpátaljaiság fogalmának egy meglehetősen szubjektív meghatározását is… No és vannak infók, a régió rövid és kicsit hosszabb bemutatása, rövid történelmi összefoglalás, térképek – meg sok hasznos és haszontalan link. A weblap kilistázza a Kárpátalja blog friss posztjait is (jobb hasáb).

Az oldal a kárpátalja keresőkérdésre az első 10 Google-találat között szerepel, így vonzó lehet azok számára, akik a témában hirdetnének vagy saját oldalukat reklámoztatnák. Ezt a lehetőséget fel is kínáltam a honlapon. Ha pedig az oldalnak ezt a kedvező Google-pozícióját elértem anélkül, hogy különösebben gyúrtam volna rá, akkor most már a tartalmi gazdagítás mellett odafigyeltem a honlap-optimalizálás főbb szempontjaira is. Jó kis oldal lett, látogassátok: Kárpátalja – kárpátaljai magyarok.

Facebook hozzászólások

“Kárpátaljai oldalam” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!