Eredményhirdetés – Asszociálj 50

Egy 10 fordulós próbajáték és játékostoborzás után ez év februárjában indult 50 fordulós feladványsorozatom, amelynek alább ünnepélyes eredményhirdetése következik. Mint jeleztem, a 10 legeredményesebb megfejtő közel 30 jutalomkönyvön osztozhat. Ezek egy részét jeles könyvkiadók (Animus, Kossuth, Magvető) ajánlották fel, a többit Évával saját szerzői példányainkból szántuk erre a célra: nagy örömmel és elismerésünk jeléül.

Alább a hosszú versengés első 10 helyezettje! Joggal nevezhetők a játék legjobb, legeredményesebb versenyzőinek – ezúton is őszintén gratulálok kiemelkedő teljesítményükhöz. De ugyanígy gratulálok a többi részvevőnek is – és nagyon köszönöm a játékot! Megjegyzendő, hogy néhányan bizonyosan az élbolyba kerültek volna – ám később kapcsolódtak a játékba, így hátrányukat már nem tudhatták ledolgozni.assz150

Összpont
1. Szegi Hunor 220
2. KapitányG 217
3. Terstyánszky Anna 212
4. Varga   István 211
5. Barna Csaba 200
6. Szimkovics Tibor 196
7. Popovics Alexandra 178
8. Fekete János 145
9. MEG 119
10. Nagy Attila 85

A teljes lista és az összes forduló részeredménye itt található: Asszociációs játék – pontverseny

Személyes sorok: A meglepetés

Már a záró, azaz az 50. fordulóban a súgásokon is túl voltunk, amikor csengettek ajtónkon… A vendégek bejöttek és én percekig nem értettem a helyzetet… Hogy nekem, hogy ajándék? De hát se születésnapom, se névnapon – értetlenkedtem.  Na és AZ ÖTVENEDIK? – És még ekkor sem kapcsoltam! 50 éves bizony elég rég voltam, és ugyan miért illetne engem köszöntés abból a banális alkalomból, hogy ötven éve lettem iskolás (ez is csak azért volt a fejemben, mert szeptemberben osztálytársam emlékeztetett rá.)

ludus-delegacio1Aztán leesett a tantusz. Hogy voltaképp az asszociációs játéksorozat kedvéért életre hívott Ludus Facebook-csoport hivatalos delegációja :) érkezett hozzám, hogy a kedves játékostársak nevében megköszönjék nekem a játék lebonyolítását, a feladványok kiötlésére, közzétételére, a verseny vezetésére szánt sok-sok időt.

Hát ez igazán nem várt meglepetés volt, alig tudtam felocsúdni – de nagyon-nagyon jólesett. EZÚTON KÖSZÖNÖM  MINDENKINEK, aki valamilyen módon részt vett benne – leginkább az ötletgazda Szegi Hunornak és a kivitelező Popovics Alexandrának és Szimkovics Tibornak – de a többieknek is, mindenkinek, aki így vagy úgy, akár csak ötlettel vagy biztatással hozzájárultak ehhez a számomra nem várt eseményhez! Külön kézszorítás a szervezőknek és kivitelezőknek, akik még családom tagjaival is konspiráltak, így a különleges ajándékok (legalább 5 darab!) is személyre szólóak lehettek – külön köszönöm ezt a figyelmességet is.

És mindenkinek nagyon köszönöm az aktív részvételt, figyelmet, odaadó játékos kedvet!

A választható könyvek listájával külön-külön jelentkezem az első 10 helyezettnél – kis türelmet kérek mindenkitől.

Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!