A BéDéKker átalakítása. PR Honlap-Seo

Mikroblog a tumblr rendszerében

bedekker
BéDeKker – ungparty mikroblog

Új ruhát kapott a BéDéKker. Ez egy olyan oldalam, ahová kisebb-nagyobb alapossággal és rendszerességgel összes friss bejegyzésem ajánlóját, linkjét ki szoktam tenni. Így itt elvben minden arra érdemes vagy érdemtelen webes megnyilvánulásom nyomon követhető, bármelyik blogba, weboldalra is írtam azt, amit. Az ungparty.tumblr.com alatt elérhető blogféleség azért is praktikus, mert egy megfelelő kódsor beágyazásával ugyanezeket a friss  linkeket más weboldalamra is kilistáztathatom, így ezeken szintén megjelennek legújabb elkövetéseim, mint például itt: BDK frissek.

Minderre többek között azért van szükség, hogy tudjak ajánlani valamit azoknak a joggal méltatlankodó olvasóimnak, akik gyakorta szememre hányják, hogy összevissza írok egy csomó helyre, és nem tudják, melyik blogomat kellene követniük ahhoz, hogy le ne maradjanak olykor zseniálisnak méltán gondolt írásműveimről. Nos, nekik készítettem a címében monogramommal eljátszó BéDéKkert, amely tehát és eszerint és ilyeténképpen a webbirodalmam újdonságainak bejárását segítő útikalauz, vagyis bédekker.

Google optimalizálás vált szükségessé

Új dizájnja pedig azért lett a szájtnak, mert honlap-SEO megfontolások szükségessé tették. Aa korábbi sablonkódját addig-eddig forrasztgattam, amíg valamit elrontottam benne. Ráadásul úgy, hogy ez elsőre nem is látszott, a weboldal működött, csak a Google nem tudta megfelelően a tározójába lementeni. Mivel azonban én Guggola anyánkat az utóbbi években nagy áhítattal tisztelem, a hibát érzékelve azonnal megkövetésére siettem, mielőtt egyáltalán megharagudhatott volna kis akaratlan csínyemért. Így vélhetően bédekkerem oldalai újra kereshető és főleg található webhelyekké válnak. De nektek nem kell utánagugliznotok, elég ha kedvenceitek közé mentitek eligazító szájtomat:

BéDeKker BDK-hoz

– és egy újabb kattintás után máris megtaláljátok, milyen bravúros Ravel-Boleró előadást ajánlottam a Görbebög.Reblog olvasóinak (hatan játsszák egyetlen gordonkán a világhírű darabot). Lényegében ennyi lett volna az égetően sürgős és nagyon fontos mondandóm, búcsúzom is, ajánlom magamat és a műanyag tartály őfelségéhez címzett másik gyűjtőoldalamat. Link és Pr-cikk elhelyezés a célja.

Fizetett cikkek elhelyezése

Szolgáltatás: A PR-cikkek ereje, hogy a fogalmi hálón létesült tartalmi viszonyokat kiaknázó támogatási rendszer a visszacsatolások láncolatából áll. A hiperhivatkozások hálózata képezi a weboldal linkprofilját. Ennek felépítése szöveges háttér biztosításával lehetséges, erre pedig a tartalmi alapú havidíjas SEO szolgáltatás, a PR-cikkes linképítés a legalkalmasabb. A keresőalgoritmusok követik a szemantikus háló húrjait és a public relations cikkek utalásai alapján előbb feltérképeznek majd GOOGLEszempontok szerint rangsorolnak. Így lehetséges a SEO marketing és PR cikk linkmegosztás.

Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!