Chupacabra - Csupakabra Kárpátalján

Titokzatos lény, vérszívó állat, rejtélyes ragadozó / Csupakabra Ukrajnában

A chupacabra eredetileg a pirézek mítikus lénye, totemállata. Neve az ópiréz nyelvből az inkák közvetítésével került a amerikai spanyolba, eredetileg az állat végtagjain található erős karmokra utalóan csupa karma formában volt ismeretes. A spanyol telepesek nyelvében aztán más szavakkal való hasonlósága alapján a kecskeszívó jelentést kapta: az amerikai kontinensen a titokzatos lény nagyobb háziállatok, kecskék, juhok, barmok vérével táblálkozott, csupán ukrajnai mutációja satnyult el annyira, hogy e szegényesebb tájékon beéri tyúkokkal és nyulakkal.

Ez a weboldal a kitartó kreatív honlapoptimalizálásnak és linképítésnek köszönhetően a csupakabra kifejezésre az első 10 Google-találat között szerepel, arra pedig hogy csupakabra Kárpátalján, csupakabra Ukrajnában és chupakabra Kárpátalja - az első! Figyelem! Ha saját weboldalát is szeretne valamilyen kifejezéssel, kereső kérdéssel a találati rangsor élén látni, akkor >> üzenet küldés a honlapoptimalizáló SEO-mesternek << katt a linkre!
piréz csupakabra

Minden népnek megvan a maga csupakabrája (Cecil M. Joepardy)

Csupakabra, csupakabra,
nem mar engem tsupa karma. (Tsúszó Sándor)

Ingyom-bingyom és abrakadabra
kertek alatt jár a csupakabra
(piréz ráolvasó)

Az oldal eredetileg internetes előkészítése volt a Mozgó Világ 2012. októberi számába írt naplójegyzetem várható megjelenésének - de más célokat is szolgált. Frissítés: a nevezett cikk - Csupakabra és tigrispiton - megjelenésekor a weblap már a Google-listák élmezőnyében szerepelt az adott kulcsszóval.

A csupakabra (vagy idegen írásmóddal chupacabra) rejtélyes vérszívó ragadozó. Neve az ősmagyarral rokonságot mutató ópiréz nyelvből az inkák közvetítésével került a amerikai spanyolba, eredetileg az állat végtagjain található erős karmokra utalóan csupa karma formában volt ismeretes. A spanyol telepesek nyelvében aztán más szavakkal való hasonlósága alapján a kecskeszívó jelentést kapta és chupakabra alakban lett használatos, nem alaptalanul: az amerikai kontinensen a titokzatos lény nagyobb háziállatok, kecskék, juhok, barmok vérével táblálkozott, csupán európai és főleg ukrajnai mutációja satnyult el annyira, hogy e szegényesebb tájékon beéri tyúkokkal és nyulakkal.

Oldalam szakmai SEO-kísérlet.
Elsődleges célja, hogy idővel a chupakabra, csupakabra, eleinte csak a csupakabra Kárpátaján kifejezésekre a Google találati listák élére kerüljön, legkésőbb akkorra, amikor 2012 októberi naplójegyzetem a Mozgó Világban megjelenik.

(Frissítés: ez szerencsésen megtörtént és a weboldal még 2014-ben is a top Google-helyezések között szerepel a témáját és címét képező kulcsszavakkal)

A weblap másodlagos célja, hogy a google-kereső optimalizálás és az online marketing nemes eszközeivel népszerűsítse a fenyvesekkel vadregényes Kárpátalját és a csupakabra-jelenséget, illetve megvilágítsa e kettő összefüggéseit a keleti egzisztencialista arvisurák ragyogó fényében.

Lásd még:


MÁS:

Teraszbeépítés - télikert építés


Kerti teraszok beépítése - veranda beüvegezés növények téli elhelyezésére. Télikertek tervezése, kivitelezése, szakértői beszerelése a helyszínen:

Kerti terasz beépítése télen

Kiemelt hírünk a télikerteket is népszerűsítő Arvisura blogról

 

Már nem igazán vállalom honlapok előbbre
juttatását a Google-listákon! Csak kivételesen kedvező feltételek mellett fogadok el megbízást!

seo-chupakabra

Honlapoptimalizálás és SEO-net Google weboldal Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás
(SEO) célja az, hogy egy adott honlap minél jobb helyezést érjen el az internetes találatok listájában.


Az diszperzív SEO-projektum néhány weboldala

Hogyan kell seo-net weblap optimalizálással a Google-helyezés javulását elérni?

Milyen keresőoptimalizálás alkalmazható wablapok Google-pozíció jávítása céljából?

weboptimalizálást és linképítést hogyan végez a SEO-szakember

Google weboldal optimalizálás prcikk megjelentetésével


net-könyvek - Online e-Könyv - internetes letöltése, SEO

könyv

Internet, könyv, irodalom

Napfényes ungvári otthonából egy melankolikus hangulattól vezéreltetve megszökött Szalavéri Tura, a kétméteres kamasz albinó. Gazdája nyilatkozott a sajtónak („Gyakran szoktam vele sétálni, a kocsiban is mellettem ül, nem fél semmitől”), elmondta, eddig ilyet nem tett kedvenc lábatlanja, aki most alighanem a nyitott ablakon keresztül illant el. Általában veszélytelen, de ha felingerlik, támad, mint a házinyul.

Mivel hidegvérű esetében nem beszélhetünk forró nyomról, a rendőrség nem indított rapid nyomozást. Csak a mamák estek pánikba, gyerekeiket nem merték utcára engedni. Az elszántabb papák viszont hajtóvadászatot indítottak, zsákvarró tűvé tették a környéket. Mindhiába. Mint utóbb kiderült, a ravasz Tura el sem hagyta a házat, egy könyvespolcon szunyókált a vaskos kötetek mögött és Heideggel filozófiájáról elmélkedett.

Úgy tudni, az eset óta bele-belealszik a napisajtóba is, nem izgatják fel a forradalmi szenzációk - a Krím visszacsatolásáról még csak nem is hallott.

Teljesen eltérően reagál a hírekre a kárpáti csupakabra, amely a rémhír hallatára, hogy októberben Kövér László kampányolni jön Kárpátaljára, fejvesztve elmenekült a vidékről.

 

 

vérszívó csupakabraAz fennmaradt ősi Arvisurák tanítása szerint a chupacabra eredetileg a pirézek mítikus lénye, totemállata. Az ópirézek szentségként tisztelték és eredetmítoszaikban mint a piréz mivolt attribútuma jelenik meg. Később a csodálatos tulajdonságokkal rendelkező fantasztikus állat a legtöbb piréz törzsben a rovósámánok utasítására tabuvá vált, évszázadokon át sem nevét kimondani, sem titokzatos lényét említeni nem volt szabad, még a puszta utalások vagy célzások is tilalom alá estek. Ennek ellenére a pirézek nem felejtették el a csupakabrát, kimondatlanul is örizték emlékezetükben. Mi több, a Csupakabra mint valami ősprincípium, úgy sugárzott szét a kollektív tudatalattiból, hogy rálényegüljön minden újonnan keletkező szubsztanciára.

A rejtélyes állat újkori megjelenéséhez és egyre nagyobb elterjedéséhez azonban a pirézeknek már nincsen köze. Más népek, más nemzetek röppentették a világhír felé a chupakabra nevet. A pirézek eleinte idegenkedve figyelték az új és újabb híreket a rejtélyes vérszívó állat feltűnéséről, később egyre inkább szórakoztatni kezdte őket a sok ellentmondásos tudósítás, az egyre több ostobácska történet. Végül újra magukévá fogadták ősi totemállatuk összes újkori megjelenési formáját. Ez volt az újkori Nagy Csupakabra Reintegráció.

Ezek után már specifikusan és relevánsan piréz eseménynek számított a csupakabra kárpátaljai megjelenése. Bár a satnya, girhes, kifejezetten szánalmat keltő kárpátaljai csupakabrák nem sok hasonlóságot mutatnak a pirézek méltóságteljes, nemes nagyvadra emlékeztető mítosz-állatával, a chupacabra carpathicus megjelenése mégis kedves lehet a piréz szívek számára: a titokzatos lény ismétlődő feltűnése igen pontosan fejezi ki a kárpátaljaiság, ezen belül a kárpátaljai magyarság belső ellentmondásait és a manapság adódó helyzetek abszurditását, többek között azt is, hogy sokan még ma sem tudják, hány óra van Kárpátalján akkor, amikor Budapesten delet kongatnak.


chupacabraAz újabbkori leírások szerint a csupakabra alkatát tekintve a kutyára, mozgásában inkább a kengurura hasonlít. Bőre sima, szőrtelen, olykor fényesen csillog, mint a Salamon-töklámpáktól megvilágított spanyilviasz. A titokzatos ragadozó éjszakánként háziállatokat támad meg, vérüket utolsó cseppig kiszívja, gyakran belső szerveiket is eltávolítja, alig ejtve sebet rajtuk. A csupakabra képes az ólak reteszét kinyitni, rácsokat feltépni. Szökkenéseit foszforeszkáló csíkok követik. Egyes vélekedések szerint Karácsony estéjén hátrahagyott vizelete gyógyhatású.

Legelőször Puerto Rico lakossága körében vált hírhedtté, az első jelentések 1987-ből származnak. (Állítólag Gerswin a Porgy és Bess c. jazzoperában már megjövendölte feltűnését.) Később Mexikóban, Chilében és sok egyebütt is megjelent titokzatos alakja. Néhány éve tűnt fel először Európában, főleg a keleti régiókban.

Manapság, úgy tűnik, Ukrajnában és azon belül Kárpátalján kedveznek számára leginkább az életkörülmények. Alig van olyan hét, hogy ne szedné áldozatait valamelyik falusi vagy városi portán, nagy pusztítás végezve az éjszakai baromfiudvarokban.

Fotók és videók is napvilágot látnak – ezeken legtöbbször az elpusztult nyulak, tyúkok láthatók, illetve a rémült gazdáik számolnak be a reggel őket fogadó irtózatos látványról. Többször találtak már csupakabra-tetemet is, valahogy ezekről nem sikerült soha elég jó felvételt készíteni és valamiért mindig hamarább földelik el őket, mint ahogy egy zoológus megvizsgálhatná a különös dögöket.


Kárpátalján tudomásunk szerint 2010 márcus 27-én jelent meg először a Csupakabra, mégpedig a kárpátaljai közéleti lap, a Kárpáti Igaz Szó hasábjain, Vérszívó szörny Kárpátalján? cím alatt.


A szerző (Balogh Csaba) többek között ezeket foglalta cikkébe:

Rémület kerítette hatalmába a munkácsi járási Borhalom (Boboviscse) lakóit. A falu portáin ugyanis egy ijesztő kinézetű lény tizedeli az állatállományt.

...Valami feltörte a ketreceket, átharapta a tapsifülesek torkát és kiszívta a vérét.

...a faluban száznál több nyulat, kecskét és más jószágot ölt meg.

...a gyilkos leginkább egy középtermetű kutyára emlékeztet. Nagy lompos farka van, feltűnően gyorsan mozog, nagyokat ugrik és jól tud fára mászni.

Mi is az a chupacabra? Létező, vagy csak képzelet szülte valami? A lény először 1995 márciusában tűnt fel az egyik Puerto Rico-i településen, ahol hat juhtetemre bukkantak.

...A helyi lakosság szerint a vérengzéseket egy, a kis szürkéknek nevezett földön kívüli fajhoz hasonló lény hajtja végre.

...Szemei nagyok és vörösek, fülei hegyesek, erős lábán és mancsán 3–3 ujj található. A vaskos testét borító fekete szőrzet pedig lehetővé teszi az éjszakai rejtőzködést.

... A chupacabra áldozatai nyakán körülbelül 2 cm átmérőjű lyukat fúr, aztán a szervezetébe egy bizonyos véralvadásgátló nyálat juttat, amelynek eredményeként kiszívja a testéből az összes vért. Akik szemtől szemben találkoztak a lénnyel, azt mondták, a bőre puha, és miközben ugrik, foszforeszkáló csíkot húz maga után.

... nem csak áldozatai vérét, hanem egy két centis lyukon át annak egyes belső szerveit is eltávolítja rettentő sebészi precizitással.

A legfrissebb tudósítások már 2013-as keltezésűek:

Negyven gyöngytyúkot végzett ki a csupakabra

 

A közelmúltban Prikarpatyján ismét megjelent a titokzatos csupakabra, ezúttal Holiny faluban csapott le az Ivano-Frankovszki területen. 


A csupakabra éjjel egy tucat nyulat megfojtott ketrecükben. A ház tulajdonosa állítja, hogy jól bezárta a ketrecek ajtaját, azonban úgy tűnik ez nem jelentett akadályt a mitikus lénynek – írja az Ua-reporter.com internetes hírportál.
Legutóbb egyébként Sztorozsniyca faluban mészárolt a rejtélyes lény, mintegy 40 gyöngytyúk életét oltotta ki.

 

A Munkácsi járásban is támad a csupakabra?

Rémület kerítette hatalmába a munkácsi járási Borhalom (Boboviscse) lakóit. A falu portáin ugyanis egy ijesztő kinézetű lény tizedeli az állatállományt.

A pánik egy családi piknikezés után kezdődött. Egy erdőben piknikező család két női tagjára támadt egy rejtélyes állat, mely az egyik nő  ujját is megharapta – írj a Tsn.ua internetes hírportál.

A helyieket félelemmel tölti el az eset, azóta még az erdőbe se merészkednek kimenni. Egyesek szerint a csupakabra támadt rájuk, mások szerint viszont egy eddig még nem látott nagyfejű és nagyfogú állat volt a támadó.

  • Újra lecsapott a csupakabra
  • Ismét pusztít a chupakabra
  • Ccupakabra tetemet találtak

A szörny Csupakabra Kárpátalján és Ukrajnában. A félelmetes chupakabra titokzatos vérszívó állat, rejtélyes lény, kecskeszívó éjszakai ragadozó predator, újabban rendszeresen pusztít Beregszászon, Ungváron, Munkácson és más városokban és településeken Ukrajna-szerte, ott ólálkodik a vereckei honfoglalási emlékmű körül. Kárpáti csupakabra, chupacabra carpathiensis, chupakabra, ijesztő állat, mesebeli lény, vérengző és veszélyes ragadozó a háziállatokra nézve. A titokzatos és rejtélyes, legendás és mítikus, sokak szerint létező, mások szerint kitalált állat pusztít, támad ls károkat okoz a gazdáknak Kárpátalja, Ukrajna, Ungvár, Beregszász, Bégány, Csap, Téglás, Dobrony és más települések portáin. Nem bárntja a Piréz származású arvisurákat, akikről több tudható meg itt: hun-magyar őstörténeti arvisurák a seo honlap optimalizálásban.

Kárpáti Csupakabra. Arvisura-jelenségek

A rejtélyes Csupakabra pusztít Kárpátalján, Ukrajnában. Parajelenség. A kárpáti chupacabra titokzatos vérszívó ragadozó, titikzatos lény, éjszakai támadó vámpír-állat, predátor. Kegyetlenül elpusztítja a háziállatookat a Beregszászi, Ungvári, Munkácsi, Nagyszőlősi járásban és Kárpátaljai más falvaiban, a kis és nagy városokban. "A Csupakabra megjelenése kedvez az Arvisura-seo felvirágzásának" - állapította meg bdk, a nagy Google-guru. Tigrispiton, UFÓ és saját Jeti (nagylábú Yeti) Kárpátalján. A csupakabrák újra pusztítanak, lecsapott egy farmra, szedi áldozatait az állatállományban, kiszívta a házi állatok vérét, az olak zárját kinyitva a tyúkok, kecskék, baromfik, nyulak vérét kiszívja a chupacabra éjszakánként, amikor mindenki alszik. Éppen ezért soha nem látni, valójában hogyan is vadászik a chupakabra, ez a híres-hirhedett legenda béli állat, ez a különösen izgató mesés lény, amely néha olyan mint egy sárkány vagy sárkánygyík, máskor inkább kenguru. Raptor, őslény, predátor, falánk ragadozó, rejtőzködő, láthatatlan, titokzatos, rejtélyes, pusztít, támad, friss vért szív minden éjszakán. Kárpátalja és Ukrajna településein még a forradalom és Jobb Szektor sem bírt el a furfangos csupakabrákkal, amelyek kijátszották az önjelölt hatalomgyakorlók bosszúvágyát. A vérszívó szent piréz totemállat az arvisurák révén jogi védelmet élvez a seo keresőoptimalizálás szakterületén ls mindenkor aláveti magát a szakszerű google linképítés szabályainak. Épp ezért lett a honlap optimalizálás bdk kedvenc időtöltése a kreatív játékok mellett. Lásd még: seolink indiánok a diszperzív sivatagban megtalálták a....

Áldozatait szedi a Csupakabra Magyarországon is. A chupacabra misztikus vérszívó szörny, rejtélyes állat, kecskeszívó éjszakai ragadozó, cupakapra legenda, magyar arvisura, piréz nép, pirézek, cupakapra, csupakabra, chupacabra magyarország, misztikus ragadozó, titokzatos mítosz, legenda, rejtélyes állat, pusztító szörnyy, támad, Kárpátalja, Ukrajna, veszett, vérszívó, veszett róka, kutya. kik azok a pirézek, mi az a csupakapra, mi az arvisura, google seo, linképítés, honlap, optimalizálás, bdk online marketing

Chupacabra

Csupakabra Kárpátalján. Arvisura para-jelenségek. Seo Google marketing - bdk

Google keresőmarketing

A jelen honlap weoptimalizációs kísérlet. Cél: első helyre kerülni a Google keresőben a misztikus szörny nevével. >> Honlap Google marketing szolgáltatások


Az ENSz 2015-ben védelem alá helyezte a Csupakabrát, mint a Piréz Nemzetközösség szent állatát. A kérdés nemzetközileg elismert net specialistája oda nyilatkozott, hogy az élet csupa kabrak a dabra.

Üzlet, szolgáltatás, cégek, vállalkozás, munkalehetőség, áru kereslet és kínálat Kárpátaljánés ukrajnában
seo optimalizálás
a Google seo Honlap optimalizálás mikéntje és ára
 

 

Texas Poker Online Casino Budapest

 

Go, Sakk és Póker játék

Keresőoptimalizálás budapesten


Az ukrán nemzeti csupakabra ravasz állat. Hogy természetét ne lehessen kiismerni, újabban álcázza magát. Legutóbb például nyelvtörvény néven hagyta el az ukrán törvényhozást. Lett is nagy riadalom körülötte, rendeztek ellene tüntetést és tiltakozást országszerte. A kárpátaljai magyarok meg csak pislogtak mint választási malac urnazáráskor, hitték is, meg nem is, hogy a hatalom képes saját génállományából kisebbségbarát vérszívót kitenyészteni, de kételkedve fogadták az ukrán nacionalisták érvelését is, akik szerint a kormánypárti csupakabra olcsó kampányfogás és csupán az ország visszaoroszosítását szolgálja. Ez aztán csup-csupa abrakadabra volt mindazok számára, akik máshonnan eredeztették a virszipoly fenevadot.

Czupakabra, chupacabra Magyarországon, Budapesten csupakapra. cupakabra > magyar ószövetség - arvisurák

Az UngParty weboldalak tematikus szájtok, amelyek témájuk releváns kifejtése mellett szakértői web kereső marketing célokat is szolgálnak, részt vesznek a kreativitásra és minőségi webtartalmak összefüggéseire épülő honlapoptimalizáló és keresőmarketing munkában. A keresőszempontok sokrétű érvényesítése és a linkprofil építése webrendszer megalkotását igényli, ez lehetővé teszi a google keresés első hely elérését a kulcsszavas organikus találatok oldalán. A kreatív tartalommarketing eljárásokra építek. A SEO-program kulcsszavai 2022 februárjában: seo szakértő - honlapoptimalizálás, google első hely, illetve: Ivóvíz fertőtlenítés - Infrafűtés - Műanyag tartály - laptop szerviz budapest és hangoskönyvek: tartalommarketing stratégia, seo tanácsadás, valamint pr cikk és link elhelyezés - kültéri terasz infra fűtés és télikert Budapesten

© bdk (balla d. károly) 2012-2014 | Ez a keresőbarát weboldal optimalizálás alatt áll, ennek köszönhetően témáját illetően jól szerepel a Google-találatok között.

Az alrendszer címlapja: Mit kell tudni Kárpátaljáról? - alapinformációk | au Ungparty rendszer főbejárata: Balla D. Károly virtuáléja - irodalom + keresőmarketing