BDK seo-keresőmarketing munkiái. | Sör-bor-arvisura blog | Arvisura-Sör (munka) | seo Link építés | Keresőoptimalizálás - Google-kulcsszavak | SEO

Sör, bor, pálinka. Arvisura-sörök.

Házi sör, bajor sörök, a sör, német sör, sörbolt, paulaner sör, borok, pálinkák - „Söröm, Unikumom?”

Ez a weboldal azért jött létre, hogy bizonyos keresőszavakkal jól szerepeljen a Google-listán, illetve ilyen támájó honlapokra releváns linkeket külhessen. Az oldal témája és kulcsszavai: sör, sörök, ser, sörital, sörbolt, sörüzlet, sörivás, sör készítése, sörös, sörök, bor, pálinka, sörgyár, a sör gyógyhatása, gyúgyitó hatású arvisura gyógysör, jótékony hatás, sörmarketing. Az alkoholmentes sör marketing piac már telített.

Sörre bor: mindenkor. Borra sör: meggyötör. // Bort a serre idd egyszerre. Sert a borra hagyd máskorra.
(Népi bölcsesség két verzióban)

Keresőoptimalizáló oldalam témája és az optimalizálás fő kulcsszavai: sör, bor, pálinka. De főleg a sör és mindaz, ami ezzel az italféleséggel kapcsolatos. Úgymint: sörgyártás, söripar, sör forgalmazása, sörbolt, sörüzlet, sörkimérés, a sör eredete, fajtái, készítése. Sörivás, sör fogyasztás. Vitaminok és ásványi sók a sörben. A sörivók tízparancsolata. Miért keserű a sör. Maláta, komló, árpa, búza sör, házi sör, búzasör, szűretlen sör, korsó, pohár, pikoló, világos sör, barna sör, barnasör, pikoló világos, krigli, csapolt sör, sörcsapolás, sörös hordó, hab, habos sör, sörmelegítő, söralátét.

*

A sört kb. 7000 évvel ezelőtt fedezték fel. Azóta az emberiség egyik kedvenc itala. Történetéről bővebben: a sör története.

A SEO-sör-projekt fontosabb oldalai

MÁS:

Vállalom honlapok előbbre
juttatását a Google-listákon!

Google optimalizálás

Honlapoptimalizálás - keresőoptimalizálás

Google kereső optimalizálás

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás
(SEO) célja az, hogy egy adott honlap minél jobb helyezést érjen el az internetes találatok listájában.


Ült a körsó sör mellett a vastag törgyfaasztalnál, és ő semmit, de az ég egy világán semmit nem vett észre. Helyesebben, ahogy most visszaidézi ezt a furcsa találkozást, az talán mégis feltűnt neki, hogy Palikának az arcát a szokásosnál is jobban ellepi a borosta és a vágatlan haj, és mintha kisimultak, meglágyultak volna a vonásai. A tekintete, amely azelőtt olyan sárga volt, mint a sör, igen, a tekintete is valahogy élőbbé vált. Bárhol is ette a fene az elmúlt hetekben, az a javára vált, gondolta akkor. Ha nem vigyorogna ilyen idétlenül, mindenki normálisnak hihetné. De mert nem, ő nem válik meg a vigyorától, amikor pedig rendelnek neki egy kegyelmi sört, örömében féllábon ugrál.

A sör történetéből

Ahogy azt mondani szokták, ha valamit fel akarnak értékelni: már a görögök is. Vagy: egyidős az emberiséggel. Nos, a sör esetében egyik sem igaz. Az emberiség történetének a hajnalán még nem ismerték, de a görögöket jóval megelőzte. A források szerint az egyiptomiak a Nílus völgyében már készíthettek sört, ezt bizonyítják környék-béli ásatások során fellelt, szakértői becslések szerint közel hétezer éves edény, amelyben az ősi sör kimutatható maradványait sikerült azonosítanii. Ennek ellenére pontosan nem lehet meghatározni, mikor készítettek legelőször sört a világon, de annyi bizonyos, hogy az ókori egyiptomiak már ismerték a sörfőzést az ie. 5. évezredben. Egyiptomban nem csupán a módosabbak, hanem még a rabszolgák körében is népszerű italnak számított. Bizonyos források szerint ebben az időben datolyával vagy datolyalevéllel ízesítettek és kőkorsókból szalmaszállal vagy nádszállal szívtak ki.

Bár az elsőbbség minden bizonnyal az egyiptomiaké, de az is tény, hogy a sör létezésének legrégebbi írásos bizonyítéka meg éppenséggel Mezopotámiából származik az i.e. 3. évezredből. Ez azonban nem a készítés technológiáját írja le, ő nem. Törvényi szabályozás... Hammurápi törvényoszlopa őrizte meg az utókor számára a sörök minőségét előíró szabályokat. Akik megszegték az előírásokat, súlyos büntetést kaptak. Nemcsak, hogy nem készíthettek, hanem nem is ihattak több sört. Ilyen kegyetlen világ volt az!

Később aztán a Távol-Keletről a sörkészítés titkos tudománya lassan átszivárgott (akár abroszon a kiomlött sör) az abszcinenciával éppenséggel nem vádolható középkori Európába, főként az uralkodói udvarok környékére és klérushoz közeli uradalmakba. Igen, a vén kontinensen a sör készítés tudománya nagyban kötődik a kolostorokhoz és a szerzetesekhez. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen a középkor szigorú vallási szabályait mindenki rettegte, akkoriban a böjtöt szigorúan betartották. A böjt azonban csak azt tiltotta, hogy az emberek ételt vegyenek magukhoz. Vedelni bizony nem volt tilos. És mivel a sör tele van fontos ásványi anyagokkal és vitaminokkal, nyomelemekkel és energiahordózónak sem akármilyen, kis túlzással akár el is lehet érni rajta, így a koplaló barátoknak könnyebben esett a böjt, ha közben sört ihattak. A sörivás istennek tetsző dolognak számított. A szorgos és istenfélő szerzetesek így bőven áldoztak e ténykedésnek, igaz, hogy közben a sokat javítottak a serfőzés technikáján, úgy tartják, hogy ők terjesztették el komlót is a sör ízesítéséhez. Adjunk háthálát nekik, és amikor letöröljük bajszunkról a habot, gondoljunk egy pillanatig mindazokra, akik ott bábáskodtak a serital bölcsőjénél és akik olyanná tették, amilyennek ma ismerjük és szeretjük.

A sör főbb fajtái

A sörfajták áttekintése meghaladja ennek a weboldalnak a kereteit, így a szomjas (a tudásszomjra gondoltunk...) olvasót más forrásokhoz utaljuk, de kiemeljük, hogy minden sörök közül legfontosabb az Arvisura Gyógysör.

Sör (bor és pálinka) - A sör története

Sör - mindent a sörről. A ser története, fajtái. Sörgyári capricció. Sörök dicsérete. A sör eredete, készítése, forgalmazása, sörgyár, sörbolt, sör webshop, sörök, sor, sörr, sört inni, sörivás, a sör, történet, eredet, fajták, sörgyár, sörfajták, sörfélék, sör készítése, gyártása, sör ivása, sör és egészség, vitaminok a sörben, ásványi sók a sörbe, borban az igazság, tokaji bor, aszu, pálinka, házi sör, házisör, házi pálinka, házipálinka, szeszesital, alkoholos ital, szeszmentes sör, alkoholmentes sör, szeszes italok, alkoholtartalom, kísérő, dobozos sör, búzasör, Söröm, Unikumom?

Kérdésem a tokaji Rákóczi-pincáben: "Tessék mondani, sör nincs?"

Gyógy-sör: az Arvisura

Amint azt Dr. Kállay O. Béla pszichológi-aprofesszor tudományosan leírta , egy speciális Arvisura-típusú rizsből kiváló gyógyító hatású sörital erjeszthető. Fiziológiai hatásai homeopátiás placebo-hatásra is visszavezuethetők, de alapvetően az indíai ősi gyógyászat - a védikus orvustudomány - eredményeire vezethetők vissza, miszerint a rizsből készült italra az anhidrid ayirvédikus erjedés során rálényegül az a gógyító arvisura-jelleg.

A gyógysör készítésének technológiai titka Európába indiai közvetítéssel jutott el a ma cigányként ismert nép vándorlása során. A védikus tanokkal és az ayurvéda tanításának megfelelő orvoslás gyakorlatáva együtt. A gyógysör arra is jó, amit nem gyógyít, mert a lélek-test-szellem hármasság harmóniáját megteremntve az áldott részegségben feloldja a szorongásokat.

 

a sör

Sörgyári capriccio - pár hamis felhanggal

Már recsegett-ropogott a rendszer, de még nem lehetett tudni, hogy hulltában agyon nem nyom-e minket...

A mi sörgyári capricciónk akkor kezdődött, amikor a beregszásziak Illyés Gyula klubja testvérszervezetre talált a Kőbányai Sörgyárban… Pontosabban: a kőbányaiak találták meg őket. Ott ugyanis (ez sem volt egészen tipikus dolog) működött egy Illyés Gyula Szocialista Brigád. Az anyai Illyés-nagyszülők valamelyike abban a gyárban dolgozott, a karbantartó lakatosok vezetője pedig megszállott irodalomrajongó lévén ezt kiderítette, és brigádja nemcsak hogy felvette a költőfejedelem nevét, hanem emlékét is intenzíven ápolni kezdték, egy idő után a söripari létesítmény szabadidő-központjában rendszeressé váltak az évfordulós megemlékezések. Miután felvették a kapcsolatot a hasonnevű beregszászi szervezettel és meghívták őket rendezvényükre, néhányszor magam is részt vehettem ezekben a sörgyári capricciókban. Amelyek ugyan kulturális és irodalmi jellegűek voltak, de azért sört is ittünk bőven. A nevezett brigádvezető már érkezésünk előtt bekészített a szállásunkra néhány rekeszt a jófajta Dreher sörból...

Maguk az őszi Illyés-rendezvények évről évre hasonló forgatókönyv szerint és hangulatban zajlottak, részben a névadó méltatása, részben a szovjet-magyar barátság és nem utolsó sorban, mint jeleztem, nagyrészt a sörivászat jegyében. A csendes temetői koszorúzás, a gyárlátogatás és a baráti találkozások mellett a fénypontot mindenképpen a protokolláris irodalmi est képezte. Ebben kiemelkedő szerepet kapott a kárpátaljai íródelegáció, és állandó meghívottnak számított nemcsak Flóra asszony és a költő lánya, Illyés Mária, nemcsak a szovjet nagykövet, hanem az ideiglenesen Magyarországon tartózkodó szovjet déli hadseregcsoport főparancsnoka is (aki mindig meg is jelent teljes karácsonyfadíszben és végigülte a több órás rendezvényt, holott egy árva szót sem értett magyarul; a hírek szerint a sör sem volt a kedvence, a szovjet hadsereg másfajta italraa szocializálta).

Ugyancsak rendszeres vendége és gyakran fővédnöke volt a rendezvénynek Szűrös Mátyás, aki akkoriban azon kevesek közé tartozott (86-88-at írunk!), aki magas pozíciójában többször is felvetette a határon túli magyarság problémáit. Kárpátalja különösen közel esett a szívéhez, alighanem a még moszkvai nagykövetként szerzett tapasztalatok okán.

Ilyen előzmények után nincs mit csodálkozni azon, hogy amikor 1989-ben Beregszászban az ottani Illyés-klub és a kőbányai sörös Illyés-brigád összefogásával sor kerülhetett (sör kerülhetett...) Illyés Gyula mellszobrának a felavatására, Szűröst hívták meg az avatóbeszéd megtartására. A magas vendég kárpátaljai látogatása az én szerkesztői-irodalomszervezői múltamban is fontos mozzanatnak bizonyult. De ez már egy másik történet. Aki nem hiszi, Guglizzon utána.

 

 

Autóbérlés és zárcsere egy helyen: műanyag ablakok beszerelése budapesti autókölcsönzök és póker kaszinók sör-termeiben, ingyenes házhoz szállítás kedvező műanyagablak árak mellett: ajándék ipari kémény és arvisura típúsú nyílászáró berendezés.
Honlapoptimalizálás - SEO Keresőoptimalizálás - Google weboldal optimalizálás

Az UngParty weboldalak tematikus szájtok, amelyek témájuk releváns kifejtése mellett szakértői web kereső marketing célokat is szolgálnak, részt vesznek a kreativitásra és minőségi webtartalmak összefüggéseire épülő honlapoptimalizáló és keresőmarketing munkában. A keresőszempontok sokrétű érvényesítése és a linkprofil építése webrendszer megalkotását igényli, ez lehetővé teszi a google keresés első hely elérését a kulcsszavas organikus találatok oldalán. A kreatív tartalommarketing eljárásokra építek. A SEO-program kulcsszavai 2022 februárjában: seo szakértő - honlapoptimalizálás, google első hely, illetve: Ivóvíz fertőtlenítés - Infrafűtés - Műanyag tartály - laptop szerviz budapest és hangoskönyvek: tartalommarketing stratégia, seo tanácsadás, valamint pr cikk és link elhelyezés - kültéri terasz infra fűtés és télikert Budapesten

 

© bdk 2013