SEO KERESŐOPTIMALIZÁLÁS GOOGLE

A SEO keresőoptimalizálás a Google technikai és tartalmi elvárásait teljesíti a weboldalon. Honlap elemzés, optimalizálás

Elkészült szép új weboldala, de alig látogatják? Sok rajta a lényeges információ, de a Google mégsem mutatja a fontos kulcsszavakkal? Szeretne ezen SÜRGŐSEN VÁLTOZTATNI? - A legjobb helyen jár! Írjon, üzenjen.
Honlapját jobb helyezések reményében optimalizáltatná? Kérjen árajánlatot a SEO szakembertől « kapcsolat »
   

Honlap SEO optimalizálás

Weboldalak technikai és tartalmi optimalizálása - keresőbarát felépítés - kulcsszavas relevancia biztosítása

Keresőmarketing - Linképítés

Aktuális optimalizációs programok: tartalomfejlesztés és prémium szintű linkprofil építés. PR-cikk elhelyezés azonnal

Minden honlap optimalizákható. De nem mind egyformán. Az internetes tartalmak erénye, hogy kereshetőek és megtalálhatóak.

Weboldal keresőoptimalizálás

A szakmai fogalmak útvesztőiben könnyű eltévedni. Itt van elsőre ez a titokzatos SEO. Az angol eredetit - Search Engine Optimization - szó szerint mondjuk keresőmotor-optimalizálásnak lehetne fordítani, a szakértői körökben használatos magyar kifejezésből a motor (vagy inkább eszköz) kiesett, maradt a keresőoptimalizálás, amely eléggé megtévesztő kifejezés, lévén nem magát a keresőt vagy annak eszközeit, még kevésbé a keresőalgoritmust, hanem a honlapot a optimalizáljuk tartalmilag, majd linkprofilját építjük akkor, amikor a lehető legjobb keresési eredményt igyekszünk elérni számára. De a honlapoptimalizálás sem eléggé pontos, mert a kifejezés nem adja meg, mi okból és mivégre optimalizáljuk a honlapot. Nyilván a keresőprogramok „alá”, a keresőmtor „kedvére”, a kereső-algoritmusnak való megfelelés céljából, vagy méginkább keresési szempontból történik az optimalizálás, így a közbeszédben is polgárjogott nyert keresőoptimalizálás szakkifejezés voltaképp - mint jelentéssűrítő szóösszetétel - mégis rátapint a lényegre. Értelmezni azonban csak akkor tudjuk jól és pontosan, ha az is tudjuk, mi áll mögötte, milyen jól elkülöníhető munkafázisokból áll össze a komplex SEO-tevékenység. Nézzük hát.

Mit jelent a SEO? Honlap optimalizálást?

honlap seoEgyenlőségjelet téve a honlap SEO = keresőoptimalizálás olyan internetes webtechnikai tevékenység, amelynek közvetlen, elsődleges célja az, hogy valamely honlapot (szakmai weboldalt, blogot, gyűjtőportált, webáruházat, céges szájtot) a fontosnak ítélt kulcskifejezések begépelésével indított tartalom-keresések találatai listáiban (SERP) kedvező pozícióhoz juttassa. Másodlagos cél a weben megjelenő intézményi, szervezeti, céges vagy személyes online entitás megerősítése, pesztizsinek erősítése, internetes autoritásának a javítása, nővelése.

Magyarán és konkrétabban az első célra fókuszálva:

a Google-találatok listáinak élére egy weboldal a keresőoptimalizálás komplex eljárásainak következetes alkalmazása révén hozható fel.

Seo keresőoptimalizálás Google kereséshez

A szokásos, egyben klasszikus SEO-munka két jól elkülöníthető optimalizációs fázisból, gyakorlatilag két külön tevékenységből áll.

1. Honlapoptimalizálás - magának az adott weblapnak a keresőszempontok szerinti alkamassá tétele arra, hogy a keresési eredményoldalakon (search engine results pages) jól szerepelhessen. Ezt a munkát intenzív, vagyis befelé irányuló optimalizálásnak is nevezhetjük, lévén a honlap belső tartalékait használjuk fel hozzá a megfelelő technikai háttér, strukturális felépítés és releváns tartalom kialakításával. (Ezen belül számos körülményre kell figyelemmel lenni, ezeket itt nem részletezzük, de itt foglalkozunk vele: Kereső optimalizálás lépésről lépésre - keresőmarketing)

2. Találatoptimalizálás - az adott honlap célirányos backlink-támogatása külső webhelyekről azzal a szándékkal, hogy a Google kedvezőbb pozíciókban szerepeltesse a céloldalt.

Megjegyzendő, hogy az adott fogalmak fenti elkülönítése a szakmában kevéssé szokásos, a legtöbbször a keresőmarketing ügynökség havidíjas SEO-szolgáltatás címén vonja össze az off-site és on-site munka egészét. A szolgáltatástípusok között pedig felbukkan hol a keresőoptimalizálás, hol a honlapoptimalizálás, nem ritkán a Google-optimalizálás és weboptimalizáció, sőt, esetenként a végképp pontatlan seo keresőmarketing névvel illetik, és vannak, akik még az üzleti felhangú internetes marketing, online marketing sokkal általánosabb fogalmaitól sem különítik el élesen, holott ezek már inkább a világhálós kereskedelem és promóció, valamint a webes Public relations világához tartoznak.

Keresőmarketing és tartalomoptimalizálás

Az organikus egészként értelmezett seo keresőoptimalizálás bonyolult, komplex folyamat. Vannak lefektetett elméleti szabályai és léteznek a fontos gyakorlati tapasztalatok. A content alapú keresőmarketingben is járatos SEO-szakember tudása egyfelől az elméleti ismereteken, másfelől a gyakran hosszú évek során szerzett szakmai tapasztalatokon alapul. Ezek birtokában képes hatékonyan közreműködni mind abban, hogy a gondjaira bízott honlap alkalmas legyen a jó internetes szereplésre, mind abban, hogy ez a jó szereplés a keresőprogramok találati listáiban meg is valósuljon és tartósan növelje az organikus forgalmat.

Weboldal SEOzás hosszú távon

A megszerzett szakmai rutin és a jól kiépített, nagy webháttér birtokában látványos eredmények viszonylag rövid idő alatt elérhetőek. A sokéves tapasztalat azonban azt mutatja (különösen az új és újabb Google-algoritmusok érvénybe lépése óta: Page Experience, BRIA, BERT, azelőtt Panda, Google Penguin), hogy a gyors sikerek utóbb megbosszulják magukat. A nagy tartalomkereső program egyre inkább azzal bünteti az erőszakos keresőoptimalizálást, az egyoldalú linképítést, mindenfajta túlságosan célirányos SEO-tevékenységet, hogy az így épült linkek negatív szignált kapnak és helyezésjavító hatásuk lenullázódik.

A honlapok felelős optimalizálása egyre inkább komplex szakmai megközelítést, kreatív szemléletet, jól megtervezett spontán változatosságot igényel és körültekintő, lassú haladást követel a tartalmi összefüggések és a szemantikus háló figyelembe vételével.

Szemantikus linképítés a weben

A fentiek messzemenően egybevágnak az UngParty Webteam tagjainak szakmai felfogásával. A weboldal keresőoptimalizálás folyamatában még 2021-ben is újdonságként érvényesülő elveket és gyakorlatot már akkor magunkénak vallottuk, amikor a szakemberek többsége még a jól begyakorolt (és tegyük hozzá: általában igen célravezető) rutinnal, gépiesen hajtotta végre a jól megtanult műveleteket például az ipari linképítés és PR-cikk elhelyezés területén. Szárnyaltak a weblapok, akár hetek alatt a keresési lsiták élére kerültek, a megbízó örült, a linképítő szakmunkás zsebre vágta a pénzt - a honlap pedig nagy valószínűséggel a felíveléssel csaknem azonos gyorsasággal alá is bukott az ismeretlenségbe. A csak utóbb tapasztalható visszaeséstől manapság már alig kell tartani: a Google már a feltűnően erőteljes kulcsszavas linképítés nyomán észlelhető túl gyors felfutást is megtorpanrja, még mielőtt a weboldal egy adott pozícióban stabilizálódna. A hogyan kell honlapra linképítést végezni kérdés a seo-szakértő legnagyobb kihívása. Azóta pedig csak nőtt a munka nehézségi foka, mióta a hivatkozásokat küldő weblapokkal szemben is egyre nagyobbak az elvárások, gyengébbnek számit az online visszacsatolás, ha a forrásoldal még nem tért át biztonságos https:// protokollra, de akkor is, ha mobilis betöltődési sebessége alatta marad a kívánakmaknak. Mindezek miatt

a korszerű keresőmarketing mestertudást igényel.

A mi módszerünk itt Kárpátalján a kreatív keresőoptimalizálásra alapul. Szakmai blogunkban erről sorozatot is indítottunk, a cikkek ezen a linken érhetők el:

 

 

SEO optimalizálás: árak, módszerek

keresőoptimalizálás
Szövevényesnek találja ezt a témát, fél, hogy elvész a fogalmak és módszerek tömkelegében? Nem tudja, végül hogyan is lehetséges a Google első helyre kerülés? Ne essen kétségbe és ne vesszen el a részletekben! Vettük a SOS-jeleket. Jó helyre fordult, máris itt a SEOgítség:

A SEO keresőoptimalizálás ára

A komplex honlap-Seo ára a feladat nehézségétől és az elvégzendő munka volumenétől függ. Hogy ezek mértékét kiderítsuk, honlap elemzés szükséges. Ezután szabható pontos havidíj. Tájékoztató irényárak:

 • honlapelemzés ára a vizgygálat mélységétől függően: 40-100 eFt

Teljes körű, kb. 35-40 általános és speciális keresőszempontra kiterjedő honlapanalízis elvégzése és ennek alapján az on-site optimalizálásra vonatkozó 20-25 teendő részletes leírása magyarázatokkal: 290 EUR (kb. 100 ezer Ft)

 • online kheresőmarketing tanácsadás: 6.000 Ft / 40 perc
 • webtartalom optimalizálásának elvégzése: 80.000-200.000 Ft
 • készen kapott PR-cikk megjelentetése: 4 - 14.000 Ft / cikk

A fenti szolgáltatáshoz: Árajánlat kérése PR-cikkes linképítésre

 • nehézségtől függően prémium linképítés: 60 - 240.000 Ft / hó
Kreatív prémium linképítés ára havidíjas megállapodással

A fentiekhez: a legolcsóbb csomag ára 1 kulcsszóra és gyenge konkurenciaverseny esetére vonatkozik, a legdrágább 3 kulcsszóra és erős versenyre. A havonta épített magas értékű releváns linkek száma a munka nehézségével (és árával) arányosan növekszik. Részletek:

Összehasonlításul egy múlt évi árajánlat (rövidesen frissül 2021-re)

Havidíjas honlap keresőoptimalizálás

Az optimalizációs munka egyészére nézve vagy egyes részfeladatokra vonatkozó megbízás konkretizálásakor természetesen a mindenkori árajánlat sok egyéb mellett figyelembe veszi az tartalomoptimalizálás és/vagy linképítés alá kerülő weboldal mögötti üzleti struktúrát, így nyilvánvaló, hogy egy magán gitártanár vagy egy addiktológiai asszisztens kedvezőbb havidíjas megállapodást köthet, mint a Budapest belvárosában működő laptopszerviz vagy valamely kurrens árucikkeket forgalmazó webáruház.

weboldal kereső optimalizálásÍgy a havidíjas SEO keresőoptimalizálás ára budapesti cégek honlapja esetén az aktuális fővárosi piaci árviszonyokon kívul (pl. átlagkereset, hasonló szolgáltatóipari árak az IT és számtech szférájában) az EUR/Ft árfolyamától is függ, márcsak azért is, mert a szakember által használt online eszközök költségei (tárhelybérlet, domain nevek fenntartása, fizetős audit eszközök havidíja) szintén árfolyamfüggőek.

Mi a célja a keresési őoptimalizálásnak?

A honlap-seo keresőoptimalizálás rövidebb távú célja az, hogy a weboldal tulajdonosa által választott kulcsszavakkal a portál vagy webshop helyezései javuljanak. Ezt a Google rangsorolási szempontjainak ismeretében lehet elérni keresési weblap-optimalizálás végzésével. A tartalomoptimalizálás a site szövegi és képi contentjét javítja, a linképítés (linkmarketing, link building) pedig a webkörnyezet részéről gyakorol helyezésjavító hatást.

Honlap SEO - Google alapú optimalizálás

Honlapok google optimalizálása. Megbízást vállalunk honlapoptimalizálásra és keresőmarketing feladatok elvégzésére. Téma: minden, ami internet és internetes keresés, minden, ami weblap elemzés és kulcsszó kutatás.

Szolgáltatás:

 • Komplex weboldal otimalizálás Google kereséshez
 • Helyezés javítás prémium linképítéssel
 • PR-cikk és releváns linkek elhelyezése magas MOZ Domain Authority oldalakon (ez a szám mutatja, hogy a mérvadó audit rendszer mekkora fontosságot, milyen internetes értéket tulajdonít a kérdéses lapnak).
 • honlapelemzés, google-kulcsszó és -piackutatás, tanácsadás, hatékony webtámogatás, sokoldalú szemantikus linképítés.
 • - keresőbarát honlap készítése - Ha még nincsen honlapja, mi elkészítjük WordPress rendszerű keresőbarát weblapját!

Elfogadható áron célba juttatjuk honlapját! Honlapok kontextus alapú googleoptimalizálása. Tartalmi összefüggésekre épített keresőmarketing tippek ingyen. Más keresési javaslatok: seo-marketing, google honlapoptimalizálás, weboptimalizálás, net-marketing.

Google szempontú SEO-alapok

A tudás alapjai szakmai blogokból, illetve részletesebben és alaposabban a Google által a webmesterek számára kiadott és többször frissített irányelvekből és ajánlásokból ismerhető meg kezdőknek:

 • https://support.google.com/webmasters/answer/35769?hl=hu
 • https://support.google.com/webmasters/answer/7451184?hl=hu

 

Keresés a szemantikus web fogalmi hálóján

Néhány tartalom marketing kulcsszó és kifejezés további keresésekhez és szemantikai szövegösszefüggésekhez::

 • SEM ügynökség Bp. - árajánlatok összevetése
 • Honlap keresőoptimalizálás Budapest
 • Webszakértő Kárpátalján: Balla D. Károly / Károj
 • A tartalomkereső algoritmusok működése
 • Mesterséges intelligencia és gépi tanulás

Igen, a szemantikus kereső programja a önvezérlő tanulással finomodik és egy gigantikus gépi intelligenciával kel versenyre az, akinek célja a weboptimum elérése.

A témában nyitott szakmai blogom a téma számos aspektusát érinti:

 

Weboldal optimalizálás Google kereséshez - árak

 • https://weblap.org/seo-tippek-ingyen/
 • https://ungparty.net/honlap-optimalizalas/
 • http://seo.balladium.hu/google-keresooptimalizalas/lepesrol-lepesre/
 • https://seo.ungparty.net/seo-szolgaltatas/
 • https://keresomarketing.xn--krptalja-8yac.net/
 • https://honlap-seo.balla.biz/seo-szakerto/
 • https://keresooptimalizalas.xn--krptalja-8yac.net/
 • https://linkepites.balladium.hu/pr-cikk-linkepites/
 • https://prcikk-linkepites.balla.biz/premium-linkepites/#linkepites_arak
 • https://weblap.org/linkepites-arak-csomagok/
 • https://keresooptimalizalas.balla.biz/
 • https://weblap.org/google-helyezes-javitas/
 • https://google.elsohely.net/ első helyre kerülés >
 • https://seo.liberall.hu/ honlap seo >

Google első hely

© bdk ungparty net 2019-2021

SEO keresőoptimalizálás Google
88000 Ungvár, Kárpátalja, UA
Email : LEVÉL KÜLDÉSE