KERESŐMARKETING ÉS HONLAP OPTIMALIZÁLÁS

Hogyan érhetném el, hogy honlapom jobban szerepeljen a Google helyezések listái? Mit tegyek a siker érdekében? Miben segít a honlapoptimalizálás? Mit végezek el magam - és miben kérjek segítséget? - Itt választ talál. Weblap optimalizálás, szemantikus kereső marketing - google helyezés javítás

Honlap optimalizálás + linképítés = keresőoptimalizálás

Honlapoptimalizálást, linképítést, keresőmarketing megbízásokat vállalok. >>KERESSEN - SEO <<

Keresési marketing és optimalizáció - szamantikus linképítés

Szemantikus linképítés - Google helyezés javítás

Szemantikus linképítés - Google SeoA Google helyezések javítása megnöveli az oldal organikus forgalmat. Az első találati oldalra került honlapok előnyt élveznek a hátrább soroltakkal a szemben. Az előbbre juttatás különböző keresőmarketing eljárásokkal érhető el. Ezek többségénél ma már figyelembe kell venni azt, hogy a Google szemantikus kereső módjára működik, azaz értelmezi kérdéseinket és hatalmas adatbázisa, valamint fejlett algoritmusai révén nyújt releváns, adekvát választ a leghitelesebb találatok előre sorolásával. Ha pedig a keresés a szemantikai háló mentén történik, akkor ésszerű, hogy a kreatív weblap optimalizálásnak is ennek figyelembevételével kell történnie. A mesterséges Google-intelligenciához társuló honlap optimalizálás és szemantikus linképítés éppen így zajlik a fogalmi térkép hivatkozó objektumainak létrehozásával.

Linképítő weboldal

Ezen az optimalizált honlapon többek között a SEO-témával kapcsolatos alapfogalmakkal foglalkozom. A honlap optimalizálás legfontosabb szempontjairól, arról, hogy egy weboldal optimalizásánál mi mindent kell figyelembe venni, itt írok részletesen: Diszperziv linképítés és Google Keresőoptimalizálás, SEO. Az olvasottak alapján ki-ki eldöntheti, el tudja-e végezni a legfontosabb teendőket, vagy szakember segítsét kéri. Megállapodás esetén szívesen adok építő szakmai tanácsot, illetve elvállalom az adott honlap optimalizálását az arvisura jegyében és a kárpáti csupagabra oltalma áldásos alatt. - Aki szükségét érzi: >>szemantikus weboptimalizálás és linképítés ügyében KERESSEN<<

Keresőoptimalizálás, Google Seo

Optimalizált honlap Google-helyezésének javítása

Tisztázzuk a SEO alapfogalmait. Definíciók, alapismeretek

Általánosságban:

A honlapoptimalizálás vagy keresőoptimalizálás - angol rövidítése: SEO - célja az, hogy egy adott honlap minél jobb helyezést érjen el a normál találatok közt a honlap tulajdonosa vagy üzemeltetője, netán szponzora, hirdetője által fontosnak tartott egy vagy több adott keresőkifejezésekre. Általában normál (vagy organikus) találatoknak azokat a keresők által kilistázott találatokat nevezzük, amelyeket pénzügyi eszközökkel nem befolyásoltak, csupán a keresőmotorok algoritmusa, belső logikája alapján kerültek a találati lista adott helyére.

A keresőoptimalizálás két fő iránya

 • a belső, weblaptartalomra irányuló SEO
 • és a külső - a linkfelhő felépítését célzó

SEO-munka: az előbbi keretében magát az adott honlapot tesszük minél alkalmasabbá arra, hogy adott keresésekre jó helyezést érhessen el (voltaképp ez lenne a szűkebb értelemben vett honlapoptimalizálás), az utóbbi során pedig külső erőforrásokat (nevezetesen más honlapokat) igénybe véve érünk el (építünk fel) az oldal számára minél hatékonyabb támogatottságot. Ezt a munkafázist találatoptimalizálásnak is nevezhetjük.

Tágabb értelemben a honlapok optimalizálása a tömeges sms net-marketing és seo google keresőoptimalizálás tevékenységek közé tartozik.

De vajon miért is fontos, hogy egy honlap jól szerepeljen a keresőben?

Kétségtelen, hogy a világhálón szolgáltatást, terméket, információt keresők döntő többsége ma már a Google-keresőt veszi igénybe: használata egyszerű, a keresőkérdés okos megfogalmazásával szinte bizonyos, hogy ha létezik az interneten a keresett tartalom, arra a Google rá is bukkan. Számos felmérés bizonyítja, hogy a keresési szokások a következők:

 • a böngészők cirka kétharmada csak az első Google-tábla találatait nézi meg, az itt található kínálatból választ terméket vagy szolgáltatót (közülök is legtöbben az első 4-ből)
 • az összes keresőknek mindössze negyede nézi meg a 2. találati oldalt, és alig több, mint tizede a 3-at. Száz keresőből csupán 5-6 jut ennél messzebb.

Mindez pedig azt jelenti, hogy ha valamely keresőkérdéssel egy honlap nincs benne az első 30 találatban, akkor minimálisak az esélyei arra nézve, hogy a keresők az adott kifejezéssel rátaláljanak (ez persze még mindig jobb, semmint ha az első 100-ban sem szerepel...). Igazi esélyt azonban csak az első Google-tábla adhat, az első 4-be kerülés pedig szinte garantáltan azt jelenti, hogy minden kereső rákattint az adott weblap linkjére.

A lényeg: a keresőmarketing-keresőoptimalizálás-honlapoptimalizálás abban segít, hogy az Ön honlapja minél kedvezőbb pozícióba kerüljön a Google-listákon!

No de miként lehet ezt elérni? Nem árt mindenekelőtt tisztázni a honlapok optimalizálásával kapcsolatos alapfogalmakat.

A keresőmarketing meghatározása

A világhálón folyó online üzleti tevékenység egyik speciális ága az úgynevezett keresőmarketing, amely az internetes keresőprogramok találati listáinak felhasználása és befolyásolása révén hat a kereslet-kínálat piaci viszonyaira. / Legfőbb összetevője a keresőoptimalizálás, továbbá a fizetett találatok, a keresőkben megjelenő hirdetett hivatkozások és reklámok alkalmazása, az üzleti jellegű linkmarketing és linkbuilding, valamint a keresési eredményekre épülő mindenfajta online tevékenység.

A keresőoptimalizálás meghatározása

A Google szempontú keresőoptimalizálás (SEO) olyan internetes tevékenység, amely azt a célt szolgálja, hogy egy adott honlap minél jobb helyezést érjen el a keresőprogramok (pl. Google, Yahoo) nem-fizetett találatai közt valamely keresőkifejezés(ek)re indított internetes keresés során.

Részletesebben: A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, SEO - más néven honlap és weblap optimalizálás) célja az, hogy egy adott honlap minél jobb helyezést érjen el a normál találatok közt a honlap tulajdonosa/üzemeltetője vagy szponzora, hirdetője által fontosnak tartott keresőkifejezésekre. Általában normál (vagy organikus) találatoknak azokat a keresők által kilistázott találatokat nevezzük, amelyeket pénzfizetéssel senki nem befolyásolt, csupán a keresőmotorok belső logikája, azaz működési algoritmusa alapján kerültek a találati lista adott helyére. (A listák fizetett linkjei, hirdetései tehát nem tartoznak ide.)

A keresőoptimalizálás két fő összetevője:

 • inetnzív SEO - az adott honlapon végzett belső (tartalmi és strukturális) munka
 • extenzív SEO - külső linktámogatásokra épített marketing munka

A belső munka keretében magát az oldalt tesszük minél alkalmasabbá arra, hogy adott keresésekre jó helyezést érhessen el a találati listákon. Ezt a weblap tartalmának megfelelő kialakításával, látható és láthatatlan struktúrájának SEO-szempontú felépítésével érjük el.

Az extenzív munka során külső erőforrásokat, azaz más webhelyeket igénybe véve, leginkább az ezeken elhelyezett hivatkozások (linkek) révén érünk el az optimalizált honlap számára minél hatékonyabb támogatottságot.

A SEO-munka legfőbb szempontjairól részletesebben itt írok:

Honlap Keresőoptimalizálás - a legfőbb seo-tudnivalók

Mi a PageRank?

A honlapok PageRank-erőssége (PR-száma) azt mutatja, hogy a Google keresőrendszer mekkora fontosságot, milyen internetes értéket tulajdonít az adott honlapnak. Más megfogalmazásban: a PR-érték azt mutatja, mekkora a valószínűsége annak, hogy az internetezők az adott oldalra rátalálnak.

A PR-szám meghatározása igen bonyolult algoritmus alapján történik. A hosszú képleteket most félretéve személyes gyakorlati tapasztalatomat úgy foglalnám össze, hogy egy oldal akkor kaphat könnyen jó értékelést, ha:

 1. valamely tárgyban, egy vagy több témában elegendő mennyiségű és fontosságú információval, azaz releváns tartalommal rendelkezik
 2. Az értékes tartalom a Google szempontjából megfelelő web-formában jelenik meg az oldalon (hogy ez pontosan mit jelent, arról itt írok: weboldal építés és link optimalizálás, Google - SEO
 3. megfelelő mennyiségű és minőségű külső link mutat rá

A PageRank (PR-érték) jelentősége a honlapok optimalizálásában

Honlapok előbbre juttatása a Google találati listáin leginkább külső támogatással történik azon a réven, hogy más webhelyekről hivatkozunk, azaz linkeket küldünk az adott honlapra. A külső linkek akkor hatékonyak, ha olyan oldalakról érkeznek, melyeket a Google fontosnak tart és magasra értékel. Ennek a mérőszáma az ún. Page Rank-érték. A 0 vagy 1 PR-számú weblap hivatkozása keveset ér, a 2-3 PR-számú oldalak hivatkozásai már sokat számíthat, de az igazán hatékony támogatást a 4-es vagy a mgasabb Page Rank értékű webhelyekről küldött linkek jelentik.

Seo keresőmarketing - linképítés

Arvisura linképítés

A Google sokáig eltűrte a nem-természetes linkszaporodást és az erőszakos keresőoptimalizálás számos eljárását, mondhatni: trükkjét. Azonban nyilvánvalóvá vált, hogy a Google Pingvin 2.0 algoritmus-frissítés könyörtelenül szankcionálja például a link-katalógusokban való tömeges regisztrálást és az ipari linképítés más módszereit (a Pingvin 1.0 főleg a kamuoldalak, spamblogok ellen vette fel a harcot), ezért előtérbe kerültek a keresőoptimalizálás általammár korábban is preferált módszerei, azaz a komplex szemléletű honlapoptimalizálás és a tartalmi alapú kreatív linképítés. Ez utóbbinak az általan kidolgozott gyakorlatát organikus linképítés (google-seo) címen vezettem be a SEO-szakirodalomba.

Aktuális Arvisurák - pdf letöltési projektumok

Használt notebook Bp

Felújított és új laptop vásárlás, legjobb márkák. Akkumulátor töltő és kijelző javítás.

Virtuális Budapest Szerver

Csak a jól profitáló vállalkozások engedhetik meg maguknak, hogy saját szervereszközöket vásároljanak és üzemeltessenek megfelelő infrastruktúrával. Mások megelégszenek azzal, amit egy korszerű tárhelyszolgáltató cég tud nyújtani, de akinek az igényei mégsem csupán egy tárhelyre célzottak, hanem root szintű hozzáféréssel szeretnének webtárhelyük felett rendelkezni, azok problémája a VPS-szolgáltatás keretében oldható meg. Ezek virtuális szerverek, amelyek mögött nincs konkrét fizikai eszköz.

tömeges sms marketinghez VPS SZERVER BÉRLÉS

A műanyag ablak és más nyílászárók

2013 nyarán műanyag lambéria, télikert építés és boríték külföldre - árak terén igen kedvező változások történtek: mire a téli fűtési szezon elkeződik, mindenki beszerezheti lakásába a hőszigető nyílászáró szerkezeteket. Különősen a Télikertes budapesti műanyagból készült ablakok lettek keresett nyílás zárók, különösen akkor, ha ingyenes beszereléssel egyenesen a gyártótól rendelik meg Budapest 30 km-es körzetében a kiváló minőségű garanciális műanyag ablakot.

Autókölcsönzés Budapesten. Bérautók

A ferihegye Liszt Ferenc repülőtérre csomagokkal érkezők örömmel tapasztalhatják, hogy az autóbérlés Budapest városában nem okoz különösebb problémát az utazni vágyó turisták vagy üzletemberek körében, hiszen a reptéren és környékén számos budapesti web marketing szolgáltatás kínál bérautót az igénylők számára. Lehetséges tartósbérleti szerződés megkötése is, de az érkezés akkor a legkellemesebb, ha online foglalás történik a szolgáltatás weboldal-felületén.

Növények a télikertben

Citruszokat, pálmákat, meleget és napfényt fokozottan kedvelő egzotikus trópusi és szubtrópusi növényeket nevelhetünk télikertünkben, ja sikerül jól tájolni és a szerkezetét úgy kialakítani, hogy minél több napenergiát hasznosítson. Fontos az ablakok fényáteresztő képessége, a tető dölésszöge és a nyílászáról szigetelése. Ha az optimális kondíciókat sikerül elérni, a lakással közlekedő télikert a fűtési szezonban jelentős költségmegtakarítást produkálhat.

 • Fénycsatorna - Hőszigetelés - napfény a télikertben #fenycsatorna

Zárak cseréje - Budapest

Mindenkivelelőfordult már, hogy nem tudott a saját lakásába bejutni,mert elvesztette a kulcsát. Ilyenkor nagy hasznunkra válik a finnugor lakatosmester, Arvisura Cserezár találmánya, a róla elnevezett Herceg Projekt - a Szövegíró Prince2 vizsga télikert -, amely a zárnyitás mellett a zárszerelesi prjekeedzsment speciális módszerét is magában foglalja Budapesten prince2 vizsga - tömeges télikert eljárásokat felülmúló hatákonysággal és eredményes kimenetellel.

 • zárcsere Budapest (zárnyitás)

Betonvágás gyémánt-technológiával

A vasbeton épületelemek fúrása és vágása speciális gyémánt-tartalmú szerszámokkal történik nagy teljesítményű vízhűtéses betonfúró és betonvágó gépek alkalmazása mellett tisztán, gyorsan és garanciával. A födém, aljzat, fal, térbeton vágás és fúrás mélyépítész szakemberek vezetésével történik Budapesten és Pest megye számos településén.

Ipari, központi és gyűjtő-kémények

A lakások biztonsága érdekében időben sort kell keríteni az életveszlyes gyűjtőkémények egyedi kéményre való cserélésére. A gyűjtőkémény kiváltása fűtés-energetikai és biztonsági szempontból egyaránt kívánatos és megvalósítható tisztán, gyorsan akár falbontás nélkül is fűtési szezonban vagy azon kívül tisztítás és karbantartás mellett panellházakban.

Arvisura

Az őstörténeti arvisura fogalmának a meghekkelésére irányuló linképítési akcióm 2013. júliusában vette kezdetét. Sajnos nem jut rá elég időm, így arvisura-weboldalim és blogonlassan haladnak előre a Google-listán. De haladnak. A második 10-esben már ott vagyok.

Marketing - első Google kereső helyezés

Az arvisura linképítés egy másodgereciós aloldal-populáció kialakítása révén erősíti az üzleti célú keresőmarketingben betöltendő szerepét. Ezek közt állandó blogoldalak (tehát nem posztok) és statikus weblapok egyaránt szerepelnek. A cél kb. 100 webhely létesítése és összekapcsolása, egy helyen azonban pesze minden linkelni nem célszerű, így ezek a hivatkozások a szokásos fraktál-szabályok szerint kerülnek fel egy-egy weboldalra.

 

keresőmarketing - linképítés - honlapoptimalizálás

google seo keresőoptimalizálás

Linképítés. SEO honlap optimalizálás

Csaba: marketing szolgáltatások - weboldal optimalizálás

Komplex honlap optimalizálás és kreatív linképítés. A szemanrikus linkprofil építés alapjai. Google helyezés javítás tartalommarketing módszerekkel. Keresőmarketing: weboldalak előre juttatása az organikus találati Google-listán. Hatékony keresőoptimalizálás, SEO. A weboldal kiegészítő témái: autóbérlés | nyílászáró | műanyag ablak | zárcsere | gyűjtőkémény és központi kémány | betonvágás. Szószedet: honlap, optimalizálás, seo, keresőoptimalizálás, szemantikai linképítés, google indexelés, honlapoptimalizálás, keresőmarketing, weblap, weboldal, internet, PageRank, autóbérlés, nyílászáró, műanyag, abak, télikert Budapest prince2, zárcsere - bdk, seo szemantikus web, net, arvisura linkmarketing, sms marketing, tömeges sms küldés, üzenetküldés, mobilmareting, link building, pozíciószerzés weboldal optimalizálás segítségével - PRINCE2 projektirányítási módszertan - magyar tanfolyam, vizsga B