Ajánló oldalak – PR-cikkek

Weboldal ajánló SEO-blogok

Leginkább PR-cikk elhelyezés céljából indult néhány új marketingoldal. A SEO-szakemberek szerint a linképítésnek ez a leghatékonyabb módja. Saját célokat is szolgál, de vendégposztoknak is teret ad. Vagyis a néhány újonnan beüzemelt oldal fizetett cikkek megjelentetésére azonnal és maximálisan alkalmas. A legjobb Public relations oldalak fenntartása célszerű.

online marketing fizetett pr cikkElsőnek máris itt az UngParty Ajánló az adott domain alatt, külön aldomainnal. DA értéke 2022 nyarán 30, a főoldali PA-szám 23. Kiváló, tetszetős publikációs felület. Az innen küldött hivatkozások helyezésjavító ereje bizonyított. Tematikája vegyes, előnyt élveznek egyfelől a technika / technológia tárgyába tartozó közlemények, másfelől az életmód – lakás – otthon témájúak. Az előbbi kategória leírása: Technikai és technológiai
berendezések, termékek, gépek. Számítógépes és internetes fejlesztések.

Mutasson innen a portálra ez a kulcsszavas hiperhivatkozás a megtekintéshez: Műszaki tanácsadás mobil léghűtő berendezés és használt laptop vásárlásához webáruházból. Kapcsolódik még: Honlap keresőoptimalizálás Google kereséshez.

SEO PR-cikk linképítő portál

Egyre népszerűbbé válván a PR-cikk linképítés mint eljárás eléggé effektív Ugyanakkor túlságosan célratörő és mindig a termék- vagy márkanévre irányul. Csakhogy a koncentrált backlink-építés kockázatos: a keresőalgoritmusok manipulációt észlelhetnek. Emiatt figyelmen kívül hagyják az online visszacsatolásokat. Az előresorolás elmarad.

Prémium linképítést végző igényes SEO-szakértők módszere sokkal komplexebb. Természetesen nem kerülheti az organikus helyezések javítására direkt módon törekvést, de eközben alkalmaz közvetett módszereket. Nem a céloldali visszacsatolások számát szaporítja mértéktelenül rengeteg cikk- és linkelhelyezéssel. Hanem kis számú, ám más weboldalakról támogatott marketingtartalmakkal ér el sikert.

backlink építés pr
Új portál új domain alatt. Poszt: https://pr-cikk.hu/backlink-halozat-epites/

Honlap-SEO tanácsadás, elemzés

Miden bejövő link fontos, de csak akkor hatékony, ha van mibe belekapaszkodnia. A releváns tartalom ebben kulcsfontosságú. Nem kevésbé a keresőbarát és mobilbarát, valid kódokra épített forma.

Ha ezeknek híja van, azt az alapos weboldal elemzés derítheti ki. A Google keresőoptimalizálás igen összetett weboldal-technológia, szempontjai bonyolultak. Képzett Seo-szakértők és keresőmarketing ügynökségek  nyújtanak e téren olyan szolgáltatás, amelyet mindig feltáró jellegű honlapelemzés előz meg. Erre alapozható a felelős keresőmarketing szolgáltatásként végzett SEO tanácsadás mint online tevékenység. A feladat komplexitásának ismeretében a konzultációs árak meglehetősen magasak. Ám nem csupán tippeket tartalmaz, hanem tételesen összeírt teendőket.  A webmesternek csak végre kell hajtania.

Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!