A búzafű-lé gyógyhatása

  • búzafű-lé gyógyhatásaMagas a tápanyag- és antioxidánstartalma: A búzafűben sok a vitamin és az ásványi anyag. A legtöbb A-, C- és E-vitaminból van benne, illetve található benne bőven magnézium, kalcium és esszenciális aminosavak is.
  • Antioxidáns hatás: Antioxidánstartalma segít védeni a sejteket az oxidatív stressz okozta károsodástól, illetve csökkenti a szívbetegség, a rák, az arthritisz és az idegrendszeri eredetű betegségek kialakulásának esélyét.
  • Koleszterincsökkentő hatás: Több állatokon végzett kísérlet is igazolta a búzafű fogyasztásának koleszterincsökkentő hatásait
  • Rákellenes hatás: Kutatások azt mutatják, hogy a búzafű fogyasztása fokozhatja a konzervatív rákellenes terápiák hatékonyságát, illetve akadályozhatja a rákos megbetegedések továbbterjedését, a rákos sejtek szaporodását.
  • Vércukorszint csökkentő hatás: Állatok bevonásával végzett kísérletek arra az eredményre jutottak, hogy a búzafű segíthet csökkenteni a vércukorszintet.
  • Gyulladáscsökkentő hatás: Kutatások igazolják, hogy a búzafűben található klorofill segíthet akadályozni a gyulladásos folyamatok kialakulását a szervezetben.

Ezek a hatások a búzafűlé fogyasztásával érhetők el. Kérlek, vedd figyelembe, hogy bár a búzafű számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, ezek az információk nem helyettesítik az orvosi tanácsadást. Mindig konzultálj egészségügyi szakemberrel, mielőtt új étrendi kiegészítőt kezdesz szedni.

búzafű - ivóvíz ClO2
Biovízzel öntözött biofű

Búzafű és ivóvízkezelés

A Magyarok Világszövetsége saját kutatásai alapján megállapította, hogy az ötezer éves indiai ayurvédékus kultúra a búzafüvet és a pi-vizet az akkor már világszerte államalapító tevékenységet folytató ókori magyaroktól vette át, ezért a szervezet a Magyarok VIII. Világkongresszusán deklarálta, hogy a búzafű ősi hungarikum. Ezt az is bizonyítja, hogy számos írásos emlék magyar fűnek nevezi a búzafüvet, magyar vízkezelésnek a lúgosítást, így szerepel például a sumérvadó agyagtáblákon, az emberi test öregedését leíró Ó-test-amentumban, továbbá Cosa Nosra Damusnál. Bizonyítást nyert továbbá az is kétséget kizáróan, hogy a hunok rovásírása a búzafű szálak elhelyezésén, vízmérték szerinti kirakásán alapult. A magyar származású neves bengáli filozófus, Cecil M. Jeopardy meg éppenséggel hősköltemény írt az ősi magyar búzafű-pipáról. A sok egyéb szívhatót és a saját termésű nemes óborokat is kedvelő, a vizet szesszel fertőtlenítő bölcselő szerint „A búzafű jobb, mint együtt az ópium és az ópiám”.

Az ayurvédikus búzafű gyógyhatása bámulatos, vetekszik a szenteltvízével. Orbanikus hatóanyagai elfogyasztás után azonnal reakcióba lépnek a szervezetünkben lévő méreganyagokkal (pl. liberalizmus, kozmopolitizmus…), továbbá lekötik a matematikai szabad gyököket. A búzafű első fogyasztása után émelygést válthat ki, de ez csak azt mutatja, hogy a méregtelenítés és a polgári alapokra történő átállás beindult a testünkben. Előfordulhat továbbá erős hasmenés, fokozottabb izzadás, futó eszméletvesztés, spontán vetélés és tüdő-hopp-kidagadás- de nem kell megijedni, ezek mind feltétlen jelei a szervezet unortodox tisztulásának. >>további adalékok: Búzafű és biovíz

Más egyebek ugyanebből a projektből:

Vízkezelés – SEO 2024

Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!