Törölt kollégák

Két irodalmárt is törölnöm kellett a Facebook-ismerőseim közül a napokban. A szlovákiai magyar kolléga laza buzizással és a judeo-bolsevik összeesküvésben való látható meggyőződésével húzta ki nálam a gyufát, a kárpátaljai költőnő pedig a zászlóégető jobbikosokat népszerűsítő videóval. Szomorú dolgok ezek. Olvassátok el a teljes szöveget. Tanulságos. És mélyen lehangoló.

Facebook hozzászólások

“Törölt kollégák” bejegyzéshez 7 hozzászólás

  1. Egyáltalán nem. Szomorú és szerencsétlen csávónak érzem magam, akit roppant elkeserít, hogy a kollégái egy olyan eszmerendszer hívei lettek, amely már korábban is romlást hozott a magyarságra. A törlést is rossz kedvvel, kényszerűen hajtottam végre. Közzé pedig azért teszem, mert arra gondolok, hátha van, aki valamilyen hasznosítható tanulságot leszűr belőle.

  2. Amint látom, egyszerű a gondolkodásod amikor emberek gondolkodását a kelleténél nagyobb magabiztossággal elemzed és azt ‘beazonosítod’. Amennyire égetik ők magukat, annyira te is. A gondolkodás kereteit tekintve ugyanis semmi különbség sincs köztetek, még ha az eredmény amire jutottatok más is. A világ percipiálásakor hasonlóképpen egyszerűek vagytok, mint a tök. Ez az igazi probléma.

  3. Karcsi bácsi, hogy maga mekkora gyűlölködő….
    Szerintem szegény kollégák harakirit fognak elkövetni emiatt. :D
    Mondja csak, miért ez a mérhetetlen harag a jobboldaliak iránt? Úgy tudom, hogy a liberálisok nyávognak folyton a szólásszabadságért, most meg megy a törölgetés?
    Lassan már könyvégetésekben is részt fog venni?

Szólj hozzá!