Két hold az égen!

Kedves Károly!

Azért küldöm neked ezt a levelet, mert olvastam, hogy valaha csillagásznak készültél, és most egy olyan kozmikus eseményről értesültem, amelyről feltétlenül tudnod kell. Máshonnan nemigen hallhatsz erről, a tudósok titokban tartják, valószínűleg azért, mert világméretű pánik kitörésétől tartanak, hiszen a Jelenések könyve jóslatai között ez szerepel: „Midőn az égen két hold feltündököl, menny a földre leszakand”. De említi Nostradamus is a Rejtélyek és talányokban: „A Végső Rombolás eljövetele előtt kettős hold kúszik a keleti égre”. A NASA kutatója szerint, akitől a bizalmas infót kaptam, semmi ilyesmitől nem kell tartani, de a különlegesen látványos jelenségre minden számítás szerint sor kerül. A lényeg a következő:

2011. augusztus 27-én, 0 óra 30-kor pillants fel az égre. Két holdat fogsz látni! A Mars fog olyannyira fényleni, hogy nagyobb lesz, mint a telehold. A Mars ekkor 34,65 millió mérföldre közelíti meg a Földet. Ilyen esemény legközelebb 2287-ben lesz.

Legutóbb Kr. után 276-ban volt hasonló tüneményre példa, ezt a korabeli római és keleti asztrológusok fel is jegyezték, lásd például Lloyd al-Bakar asszír tudós hagyatékában.

Kedves Károly, add tovább ezt az infót, mert ma élő ember ilyet nem láthat még egyszer! De csak olyanokhoz juttasd el, akikről bizonyosan tudod, hogy nem keltenek pánikot és nem is küldik tovább ilyen szándékúaknak.

Örülök, hogy megismerkedtünk, s hogy fogékonynak mutatkoztál minden olyasmire, amire mások csak legyintenek.

Kállay Labord
magánzó, a madagaszkári kaméleonok gyámja


A hír igaz :) A kontextus még inkább. (Lásd még: Kállay Labord és a kaméleonok)

Frissítés. Fenti posztomra a NASA is felfigyelt, LÁSD
Facebook hozzászólások

“Két hold az égen!” bejegyzéshez 7 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Propeller
  2. Fiam szólt a nagy eseményről,élnék is a vissza nem térő lehetőséggel.Csak 1 bibi van,el takarja a holdat a felhő :( :(.Valószínű lemaradunk róla.Ha valakinek sikerül videót vagy fényképet készítenie remélem meg osztja velünk is.Előre is köszönet érte

Szólj hozzá!