Digitális dedikálás

Széles az alagút címmel kiadtam 73 limerikemet elektronikus könyv formátumában, s most a 82. Ünnepi Könyvhét alkalmából digitális dedikálást indítok. Az e-book irodalmi hősökkel kapcsolatos pikáns ötsorosaimat, élő írók nevére írt sírverseimet és ötven kárpáti limerikemet tartalmazza (utóbbiak kárpátaljai helységnevekkel írt pajzán versikék). A digitális könyv megnyitható és letölthető, ennek részletei, illetve a dedikálás feltételei itt olvashatók:

Széles az alagút – Digitális dedikálás

Kérem, hogy aki névre szóló dedikált példányt igényel, alább adja meg azt az e-mailjét, ahova a küldeményt kéri – ha a megfelelő rubrikába írja bele, csak én fogom látni (a könyvfájl cirka 1 MB terjedelmű). Adja meg továbbá azt a nevet, amelyre a dedikálást kéri (ha ez nem egyezik nicknevével, akkor külön, az üzenetben).

A dedikált példányokat a beérkező kérések sorrendjében küldöm el – kis türelmet kérve, mert a digitális dedikálás és a személyre szóló külön példány elkészítése némi munkát igényel.

Időtartam: a dedikálási akció 2011. júl. 3-a 14 órától a 82. Ünnepi Könyvhét zárónapjának a végéig (júl. 6-a éjfélig) tart. Kéréseket később csak kivételes esetben fogadok el (a dedikálás nélküli verzió továbbra is folyamatosan elérhető lesz erről az oldalról).



Facebook hozzászólások

“Digitális dedikálás” bejegyzéshez 39 hozzászólás

Szólj hozzá!