Tagtoborzás: Állj! Asszociálj!

asszociacios-jatekNagy örömömre az asszociációs játéksorozatom kedvéért és keretéül indított Fecebook-csoportban már 50-nél több tagot üdvözölhettem. Ennek a közösségnek a tagjai elsők között értesülhetnek az új feladványokról és a játék híreiről, így arról is, hogy három könyvkiadó (ábécé sorrendben: Animus, Kossuth, Magvető) szíves felajánlásának is köszönhetően a rövidesen, február 16-án induló új forduló jutalomalapját húsznál több könyv képezi!

Kérek mindenkit, aki szívesen venne részt a feladványok megfejtésében (vagy csak érdeklődik a játék iránt), MIELŐBB lépjen be a csoportba, mert a pontversenyben a később csatlakozók hátránnyal indulnak.

Természetesen maga a játék, a játszás fontosabb, mint a szorgos pontgyűjtés, de tapasztalom, hogy a verseny is lelkesítő hatású lehet. A csoportba a belépést így lehet kezdeményezni a Facebook-oldal megnyitása > katt erre > LUDUS CSOPORT – és ott a Csatlakozás a csoporthoz gomb megnyomása.

Maga a játék, amelynek jellegéről, eredetéről és kitalálójáról itt írok, s amelynek már lefutott egy 10 fordulóból álló sorozata, asszociációs sorokra épül, ám ezekből eléggé eredeti módon kell összerakni a megfejtést, amely általában egy műcím (később majd másfélék is következnek). Aki szeretne a részletekkel megismerkedni, ezeket a linkeket ajánlom neki:

Vasárnap indul az 50 fordulósra tervezett új sorozat!

Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!