Becsületbeli Schmitt Pál

Miután megfosztották doktori címétől, Schmitt Pál tv-interjúban jelentette be, hogy nem mond le államfői tisztségéről. Továbbra is úgy beszélt, mintha doktori dolgozata „alkotás” lenne, mintha  írta és nem pedig mások szellemi terméket eltulajdonítva lopkodta volna össze 95 %-át. Ez az ember ragaszkodik hozzá, hogy egy ország röhögjön rajta.

*

Interjújában azt mondta, „Becsületbeli kérdésről van szó.” Valóban. Ő a sajátját most vesztette el örökre.

*

A bábjátéknak vége. Orbán Viktor kezére menthetetlenül ráégett ez a szánalmas rongybaba.

*

Ha ebből nem lesz országos botrány és népharag, akkor ez a nemzet megérdemli, hogy egy ilyen ostoba fajankó, tisztségére és országára szégyent hozó tolvaj hazudozó legyen az első embere. Úgy kell nekünk!

Facebook hozzászólások

“Becsületbeli Schmitt Pál” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Az én elméletem szerint valami mellett letenni a voksunkat sokkal inkább nemes cselekedet mint támadni valamit illetve valakit, és nem törődni azzal miként sározunk be jó érzések nélkül egy amúgy jószándékú és intelligens embert aki a Magyar népért csak a szívét adta. Így az én elméletem szerint Schmitt Pál mellet és az ő eszméik mellett teszem le a voksomat .

    A fennti vélemény írójának inkább azt ajánlanám keressen olyan dolgokat amik MELLETT írhat azok tartalmát erősítve. Üdv ! Eszter

  2. Én viszont csak a helyesírási szótár szorgalmasabb forgatását ajánlom a hozzászólónak: hátha picivel helyesebben tudna írni, mint az országnak és nemzetnek a plágiummal és főleg mostani magatartásával felbecsülhetetlenül sok kárt okozó oly intelligens és hőn szeretett elnök úr.

  3. Ó igen, mikor jöttek a nácik, biztos ezért nem állt ki ellenük a a nemzet színe java, mikor jöttek a kommancsok dettó. Erkölcsileg nem lett volna korrekt az ellenük való kiállás, a népek inkább virágot kötöttek, meg polgárt írtottak/feljelentettek, kerestek valamit amit támogatni tudtak. Schmitt pedig annyira intelligens, mint egy halom lepke és Wittner Mária együttvéve. Ez a Fideszben valószínűleg már érdem. És hogy jószándékú-e? Biztóóóós. Ha ő mondja.. Vagy a másik sosem hazudó..

Szólj hozzá!