Virtu Óz, a nagy varázsló

Egy új bemutatkozó oldalamon (hanyadik is?) sikerült néhány új címkével ellátnom magamat (az omnipotens webrátorra különösen büszke vagyok):

A WEB nagy hatalmú mágusa, az online jelenlét Virtu Óza, a nagy blogger és omnipotens webrátor, az irodalomban Balla D. Károly néven bujkáló BDK 1957-ben született Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna), ma is itt él családjával. Író, költő, publicista, szerkesztő, blogger, imaginátor. A legaktívabb posztumusz író, továbbá zenei ihletésű nemzetrondó, Első Piréz, nyugalmazott manzárdőr és önkéntes mérvadó. >>tovább: BDK

És ha már honlapjaimról esik szó, itt újságolom el, hogy a neten fellelhető legeslegrégibb, immár 12 éves múltra visszatekintő webhelyem, a hhrf.org/ungbereg, amelyen a sok korábbi verzió után mos már évek óta Évával közös ajánló oldalunk működik UngBereg Kettenklub név alatt,  legértékesebb honlapommá vált – legalábbis a Google szemében, lévén 5-ös ivóvíz – PageRank értékűvé nyilvánította. Egy amatőr oldal esetén ez szép eredmény, a magát Virtuális Óznak tituláló csupakabra-idomátortól viszont elvárható.

Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!