Ön tudja, mit jelent a tinktúra?

mit jelent a tinktúraA tinktúra kifejezés egy alkoholos gyógynövénykivonatot jelent, amely egyaránt használható külsőleg és belsőleg is.

Ami szükséges az elkészítéshez:

  • tiszta gabonaszesz (pl. a Royal Vodka)
  • különböző gyógynövények (pl. citromfű, fekete nadálytő, fagyöngy, pásztortáska, orbáncfű

Szabó Gyuri bácsi, aki a bükki füvesember néven híresült el, állított össze recepteket, amelyekből most a citromfüvet ismerhetjük meg.

Citromfű tinktúra

Mire alkalmazható?

  • daganatokra, zúzódásokra
  • reumatikus fájdalmakra

A virágzás előtt összegyűjtött citromfüvet 0,5-1 centis darabokra vágjuk, egy befőttesüvegnyi mennyiséget összegyűjtünk. Ezt fogjuk a tiszta gabonaszesszel leönteni.

Egy héten keresztül szobahőmérsékleten tartjuk. Minden nap egy kicsit legalább egyszer összerázzuk, hogy elegyedni tudjanak. Majd, ha letelik az egy hét, akkor leszűrjük.

Meddig tartható el az így készült tinktúra?

Akár két évig is megőrzi a minőségét és felhasználható.

Hogyan kell használni?

A tinktúrával óvatosan be kell dörzsölni a daganatot, zúzódást. De akár a gézre is tehetjük, amivel bekötjük a lábunkat.

Úgy érzi, hogy panaszait a túlsúlya okozza? Akkor lépjen fel ellene!

Már egy ideje keresi-kutatja azt a lehetőséget, amivel végre sikerülhetne lefogynia? Már annyi mindent kipróbált, de úgy igazán egyik módszer sem vált be.

A fogyás esetében egy alapigazságot jelenthetünk ki biztosan, hogy csak az nem hízlal, amit nem eszünk meg. De mégis ez okozza a legnagyobb nehézséget a legtöbbször. Ellenállni az éhségnek, a csábító falatoknak.

Mit szólna hozzá, ha lenne egy olyan módszer, amivel ezt könnyedén megtehetné?

Kaphatók olyan fogyasztószerek, amelyek segítenek abban, hogy ne érezze az éhséget, mivel éhségcsillapító hatóanyaggal bírnak (mint a fentermin, sibutramine)

A termékek, amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek pedig a TEVA Sibutramine, Genesis Sibutramine, vagy az Adipex Retard, Adipex P tabletta.

Sok ármánykodás folyik az online patikák között, vannak olyanok is, amelyek hamisítványokat kínálnak. Ezek nem használhatók teljes biztonsággal és a hatékonyságuk is hagy kivetnivalót maga mögött.

Tájékozódjon Ön is bátran a Phentermine rendelés vélemények felől az interneten, hogy minden információ a rendelkezésére álljon!

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.