Önnek is sokat remeg a keze? Nem is képzelné, mik állhatnak a háttérben

kézremegésA remegés az izmokat érő, folyamatos, váltakozó ingerek hatására keletkező folyamat. Az ingerek ritmikusan követik egymást. Attól függően, hogy mekkora az összerándulás lehet durva, közepes és finom.

A remegés nem mindig baljós előjelű, van ún. fiziológiai remegés is, de akár a központi idegrendszer betegségére is utalhat sajnos.

Ami biztos, hogy tudatosan nem befolyásolható, a remegéseink akaratlanok és irányíthatatlanok.

Különböző okok állhatnak a háttérben

  1. félelem

Fokozott izgalom, félelem is kiválthat erős szívdobogást és azzal járó remegést. Amint a kiválót helyzet elmúlik, úgy a remegés is abbamarad

  1. túl sok alkohol

Magának az alkoholizmusnak is a jele, de ha sok alkoholt iszunk, akkor is kísérheti remegés.

  1. mérgezés

Ólom, – vagy higanymérgezésnél is remeghet az izomzatunk, ami a központi idegrendszer zavaraira utal

  1. pajzsmirigy túlműködés

Abban az esetben, amikor a pajzsmirigyünk túl sok hormont kezd el termelni, az izzadást, heves szívdobogást és remegést is kiválthat, sőt akár még a szem kidülledését is.

A pajzsmirigy túlműködésért pedig a túlsúly is felelős lesz. Így az elhízás okozta betegségek nagyon sokszor visszaköszönnek, nagyon sok mindenért lehet felelőssé tenni a túlsúlyt. Épp ezért, ha Ön is hasonló cipőben jár és végre valahára szeretne megszabadulni a túlsúlyától, akkor épp itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépjen.

Ha túl van számtalan olyan kísérleten, ami csődöt mondott, akkor lehetősége van rá, hogy egy klinikailag bizonyított módszert próbáljon ki. A fogyasztószerek épp abban jeleskednek, ami a fogyni vágyóknak a legnehezebben szokott menni. Nevezetesen, hogy megállják a fölösleges nassolásokat, a szükségtelen kalóriabevitelt.

Ha Ön is tudja milyen érzés nyitogatni a hűtőajtót vagy épp a kamrába járni keresve valami finom falatot, akkor átérzi ezt a helyzetet.

Mit szólna hozzá, ha nem kellene folyton-folyvást az éhséggel küzdenie, hanem mindennapi tevékenységeit felszabadultan, hatékonyan el tudná végezni, közben pedig csak annyit enne, amennyire a szervezetének szüksége van?

Különböző termékek léteznek erre, mint az Adipex-P, Adipex Retard, vagy akár a Genesis Sibutramine.

Ami mindenképp javasolt, hogy előzetesen tájékozódjon, gyűjtsön információkat a témával kapcsolatban, hogy tudja mire számíthat, mire kell figyelni. Például sibutramine rendelés vélemények címszóval is sok hasznos dolgot talál.v

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.